Mai mult stres, mai putin par

Stresul este greu de tratat. Si depinde de fiecare dintre noi cum ne raportam la ceea ce ni se intampla. Cand trecem printr-o perioada mai dificila, ciclul de dezvoltare al parului poate fi afectat. Mai exact, perioada de stagnarea a cestuia se scurteaza si impinge mai multe fire catre faza de cadere. Mai mult stres, mai putin par.

 

Cand ne aflam intr-o situatie de acest gen, specialistii recomanda sa incercam sa ne controlam singuri emotiile. Si sa ne tratam scalpul, cat mai corect posibil.

Produsele Nioxin nu au efect asupra acestei stari, insa ele ele incerca, ba chiar si reusesc, sa mentina parul cat mai sanatos. Pentru ca  ajuta radacina firului sa ramana vie un timp cat mai indelungat.

O solutie salvatoare atat pentru femei, cat si pentru barbati este HAIR BOOSTER de la Nioxin. Un tratament intens, cu o formula cosmetica concentrata, bazata pe un complex de vitamine eficient.

Rezolvarea problemei caderii parului consta in obtinerea unui scalp sanatos si curat, fara descuamare si exces de sebum.

Cum se foloseste acest produs? Ei bine, aplicarea lui se face de doua ori pe zi (dimineata si seara), de la radacini spre varfuri, pe zonele cu fire de par vizibil subtiate. Parul capata un plus de volum si densitate, plus o regenerare mai buna. Continutul de cheratina din compozitie, ajuta la intarirea parului fragil, iar Methyl Nicotinate, ofera senzatie de incalzire.

 

Pret recomandat: 93 lei

My title page contents