Mit sau adevăr - manichiura semipermanentă dăunează?

Femeile optează azi pentru soluții de frumusețe care salvează timp și le asigură un look de nota 10 pentru cât mai mult timp. Tu cum ești? Faci același tip de alegeri? Spune drept: preferi manichiura clasică sau optezi pentru cea semi-permanentă? Cum e: mit sau adevăr – manichiura semipermanentă dăunează?

 

Ai îndoieli vis a vis de cât de benefică este pentru sănatatea ta și a unghiilor tale? Dacă da, iată opinia specialiștilor. Cătălina Stoica, Nail Expert Beauty District, ne explică când și cum poate fi dăunătoare manichiura semipermanentă.

6 momente cheie. Mit sau adevăr – manichiura semipermanentă dăunează?

  1. Îndepărtarea de pe unghii a lacului este făcuta incorect, prin pilirea unui strat din unghia naturala sau prin râcâirea culorii înainte de a se topi complet.
  2. Lampa UV și produsele sunt de o calitate îndoielnică. Lampa UV trebuie să fie testată dermatologic, astfel încât aceasta să poata face dovada faptului că emite razele UV benefice pielii și unghiilor.
  3. Produsele destinate manichiurii semipermanente nu trebuie să conțină Formaldehida, Toluene, BDP!
  4. Alegerea cea mai înțeleptă pe care o poți face este GELeration de la Jessica Cosmetics. Acesta este primul sistem soak-off gel care permite o tranziție ușoară de la unghiile naturale la unghiile cu gel, protejând în același timp unghiile, pe măsura ce cresc. GELeration îți permite să alegi din mai mult de 100 de culori și îți oferă o manichiură perfectă care durează 3-4 săptămâni.
  5. Nu te bucura când plătești mai puțin pe o manichiura semipermanentă executată cu produse NO NAME în care nu s-a investit în cercetare, chiar daca arată și rezistă la fel ca unele de calitate! Motivul? Vei vedea cum în timp unghiile ți se vor sensibiliza și cum ți se va păta pielea!
  6. Culoarea semipermanentă aplicată corect, îndepărtată corect, cu produse de bună calitate, testate, cu lămpi adaptate, nu face absolut nimic rau unghiilor naturale, ba dimpotrivă. Le protejează și le pune în valoare!

Acum știi ce și cum să alegi?

 

My title page contents