Femeile vor mereu să facă o schimbare. Se vor mai slabe, mai tinere, mai luminoase. Își doresc un păr cu volum. Cu mult volum. Iar, când își doresc să își atingă obiectivul, doamnele sunt dispuse să încerce orice.

 

Când ai părul fin, te confrunți cu o dublă provocare. Firul tău este subțire și slab structurat. În plus, acesta tinde să se usuce mai ușor, este meteosensibil și se îngrașă mai repede. Și, dacă mai  folosești și produsele cosmetice nepotrivite, te alegi cu un păr și mai destabilizat.

Ce ai de făcut?

Primul pas este alegerea unui șampon potrivit, care să curețe scalpul și să-l elibereze. Astfel, volumul vine de la sine. Ținând cont de aceste nevoi ale părului fin, specialiștii de la Wella Professionals au creat INVIGO VOLUME BOOST Blend – ȘAMPON cu extract de bumbac, ce oferă o senzație de păr plin și elimină reziduurile din păr. Acesta conține tehnologia Spring Force Blend și se remarcă prin note de vârf aerate (bambus, lotus, frezie), note de mijloc de flori proaspete (flori de tei, heliotrop, bumbac) și note de bază senzuale (conuri, lemn de santal, mosc alb).

Beneficiile oferite de INVIGO VOLUME BOOST Blend ™:

  • îngrijește părul fin datorită formulei delicate, oferind volum și susținere de durată;
  • ingredientele conținute lasă părul ușor de manevrat și strălucitor, fără a-l îngreuna;
  • polimerii înconjoară fibrele de păr, stabilizându-le și ajută la crearea volumului în timpul uscării cu foehnul.

Bumbacul este o fibră moale și netedă, având exact proprietățile de care părul fin are nevoie pentru a obține volum rezistent.

Cum utilizezi șamponul?

Aplici pe părul umed și masezi ușor. Clătești foarte bine și repeți dacă este necesar.

Pentru o îngrijire delicată și un volum vizibil alege WELLA PROFESSIONALS INVIGO VOLUME BOOST Blend ™. Preț: 39 lei.

 

My title page contents