Par hidratat si o senzatie de improspatare a pielii

In special vara, decat in alte anotimpuri, parul si pielea sunt expuse unei cantitati mai mari de raze UV, pentru ca intensitatea acestora este mult mai crescuta. Din acest motiv, structura firului de par este afectata, cu atat mai mult cu cat intervin si alti factori externi precum vantul, apa cu sare si clorul. Parul se usuca, lipidele se pierd si proteinele din structura acestuia se deterioreaza. Firul devine mai poros, iar culoarea se matuieste.

 

Factorul de protectie solara ne ajuta sa calculam perioada de timp pe care o putem petrece in siguranta la soare, in functie de tipurile individuale de piele. Insa pentru par, Solar Hair&Body Shampoo de la System Professional foloseste tehnologia Helioguard, care contine filtre UV extrem de eficiente. Acestea protejeaza fibra firului de par chiar din interior, minimizand efectele daunatoare ale radiatiilor solare asupra proteinei din compozitia acestuia. Parul se hidrateaza usor, iar sarea si reziduurile de clor sunt indepartate. Acest produs faciliteaza descurcarea parului, lasandu-l proaspat, luminos si lucios.
Solar Hair&Body Shampoo este la fel de eficient pentru piele, pregatind-o pentru hidratarea ulterioara. Poate fi folosit zilnic, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

My title page contents