Cum să obții bucle de sirenă?

Cum să obții bucle de sirenă? Cine nu s-a visat măcar o dată la un look sirenă? Pe Instagram, „mermaid hair”/ „părul de sirenă” rămâne un veritabil reper. Șuvițe, onduleuri, bucle. Atât pe păr mediu, cât și pe păr lung. Un trend care te îndeamnă să vrei chiar acum acel look. Cum îl poți obține? Cu un pic de îndemânare și punând în practică sfaturile stiliștilor Londa Professional.

„Dacă vrei să creezi un look romantic cu bucle și împletituri largi, atunci pornește la drum cu părul umed, spune Dudu Cumpăt, stilist Londa Professional. Usucă bine cu prosopul și scoate apa din firele de păr, apoi aplică la rădăcină și pe lungime Sea-Salt Spray, un produs multivalent care te ajută să obții un efect ușor mat pentru coafura ta. Pasul următor? Împarte părul în mai multe secțiuni și usucă-le, folosind o perie rotundă mare. Totodată, poți crea bucle cu ajutorul unui ondulator conic, de la rădăcini la vârfuri. Vrei un finisaj wow? Îndrăznește! Creează o împletitură subțire pe ambele laterale, până la spate. Și continuă să te joci! Desfă buclele cu mâna și piaptănă părul la rădăcină pentru a obține mai mult volum. Finisează cu un pic de ceară sau cu fixativ și bucură-te de primăvară”, adaugă hairstylistul.

Ei bine da. Afară chiar vine vremea caldă, care atrage după ea și alte coafuri vaporoase, feminine, pline de naturalețe.  Și totuși, cum porți acest tip de coafură în lunile calde ce se află după colț?

Cum să obții bucle de sirenă? Iată câteva recomandări de la stiliștii Londa Professional:

  • Buclele și onduleurile pot fi purtate indiferent de vârstă;
  • Acest tip de coafură este potrivită tuturor formelor și tipurilor de osatură facială
  • Poți realiza bucle pe orice tip de păr chiar dacă este fin, mediu sau gros;
  • Nu uita să adaptezi tipul de bucle preferat tendințelor de sezon
  • Ferește-te de buclele cu aspect artificial, foarte fix. Optează pentru un look natural, proaspăt. În acest sens, folosește produse care dau părului textură și susținere, cum ar fi Sea Salt Spray. Acesta este un produs uimitor, un primer de păr cu o textură remodelabilă, definire și protecție UV. El conține microcristale de sare care adăuga volum părului și care înlătura excesul de sebum și uleiuri din el, pentru a oferi o textură ușor de modelat și un look dezordonat.
My title page contents