Care e legatura intre varsta si caderea parului? Sau exista una? Ei bine, stiai ca 50% dintre clientii care vin la salon se confrunta cu probleme precum caderea si subtierea parului? Una dintre intrebarile pe care multi dintre ei o pun este daca varsta reprezinta un factor favorizant.

Eduard Virag, Ambasador Nioxin Romania, sustine ca varsta ne influenteaza in masura in care anii pe care ii avem au impact asupra cresterii, respectiv pierderii parului. Acesta are tendinta de a se subtia si de a se rari pe masura ce imbatranim. Dar anii nu reprezinta singura cauza. Factorii de natura hormonala, stresul, dietele, tratamentele medicamentoase, mediul de viata si de lucru intregesc tabloul cauzelor posibile ale caderii parului.

Primul pas in rezolvarea problemei caderii parului este un SCALP sanatos si curat, fara descuamare si exces de sebum. De aceea, este important sa alegem un sampon potrivit care curata delicat scalpul si parul si il pregateste pentru tratamente ulterioare. Intr-o etapa urmatoare putem aplica un conditioner conceput special pentru persoanele care se confrunta cu pierderea parului. Acesta poate fi utilizat atat pe lungimi, cat si pe scalp. Dupa clatire, un tratament leave-in cu antioxidanti si extracte din plante incheie procesul de ingrijire.

 

My title page contents