E important sa nu faci rabat atunci cand vine vorba de parul tau, atunci cand iti alegi stilistul si linia parului. Un par bine tuns arata bine chiar si necoafat. Un par bine ingrijit este un par pe care iti face placere sa il privesti si sa il atingi.

 

Sfaturi pentru un par bine ingrijit ACASA:

Pentru acasa, trucurile sunt posibile numai cu o conditie: parul sa fie foarte bine tuns. Daca are o forma buna si o tunsoare corecta care sa stea in orice situatie. Fiecare femeie trebuie sa invete cum sa foloseasca acasa corect peria rotunda si peria plata. Manuirea lor o poti invata cu usurinta de la stilistul tau.

 

Un stilist bun stie ca “unde nu este trebuie sa pui, iar unde este trebuie sa tai” (Constantin Ilie, stilist Wella)

 

Cand o femeie isi usuca parul, ea trebuie sa stie cum sa creeze volum la radacina. Si, din nefericire, putine domnite stiu cum sa faca asta. Pentru ca, de obicei omul pune mana pe foehn si isi usuca lungimea parului, dar nu si radacina. Ce efect obtine de fapt? O fundatie pusa pe nisip, care se va darama.

Foehnul trebuie sa aiba turatie si temperatura redusa. Tocmai de aceea el are 3 viteze si 3 trepte de temperatura (cele profesionale). Insa pentru ca doamnele se grabesc in general, ele il folosesc la maxim si nu fac decat sa-si prajeasca parul. Si sa si-l deshidrateze. Asa ca atunci cand il spalati, trebuie sa tineti cont ce produse folositi. Unele care sa nu il deshidrateze. Pentru ca azi, cea mai grea boala a parului este uscaciunea lui.

 

My title page contents