La mare, la soare, e bine si ne place! Sa stam la terase, sa lancezim  sub umbrele, sa ne plimbam cu picioarele in apa, sa ne bucuram de fiecare clipa de bine. Insa, doar puse la adapost cum niste creme solare bune.

 

Farmec nu sta deloc pe bara si anunta iarasi noutati. Noua gama de produse Gerovital SUN. Wow! Ce cuprinde?  Uleiuri, lotiuni, emulsii, creme, geluri si autobronzante.

Si vestile bune nu se termina aici. Pentru ca mai avem o super noutate – lotiunea Men Care – produsul pentru barbati creat special pentru pielea lor, asigurandu-le un bronz frumos si uniform in acelasi timp.

Noile produse ofera o dubla fotoprotectie (UVA si UVB), dar asigura si emolierea si hranirea pielii. De ce? Gratie ingredientelor precum ulei de masline, ulei de galbenele, betacaroten, unt de cacao, aloe vera, vitamina E, etc.

Pentru o protectie eficienta, specialistii Gerovital  recomanda alegerea produselor in functie de tipul de piele, aplicarea produsului pe pielea curata si uscata cu 15-30 de minute inainte de expunerea la soare. Produsele se aplica frecvent si in mod uniform, chiar daca este timp innorat. Pentru a obtine protectia indicata de SPF, trebuie aplicata o cantitate de 2 mg/cm², aproximativ 36 grame (6 lingurite pline) de produs pentru corpul unui adult.

My title page contents