parcuri acvatice pentru copii pe litoral

Descoperă câteva parcuri acvatice pentru copii și programați-vă o zi de distracție atunci când mergeți la mare sau la munte! Evitați monotonia celui mic cu o excursie interesantă și plina de distracții!

 

Uneori, sejurile la mare sau la munte poat fi plictisitoare pentru cei mici. În fiecare zi programul se rezumă la plaja, plimbări, plaja și plimbări.

Pentru zilele în care și cei mici s-au plictisit și voi ați vrea să mai schimbați peisajul, m-am gândit să îți propun câteva idei și sugestii de parcuri acvatice pentru copii.

Parcuri acvatice pentru copii: sugestii de pe litoral:

Parcul Aqua Magic din Mamaia – aici și voi și cei mici vă veți bucura cu siguranță de o zi plină de distracție. Veți găsi restaurante la care să mâncați, tobogane pe care să vă dați. Vă puteți plimba cu colacul și vă veți distra de minune.

Parcul are o zona spcial amenajată pentru copii, unde apa este mai mică, iar cei mici se pot da pe tobogane mai joase și au activități acvatice mai puțin întortocheate.

O altă opțiune

Parcul Eforie Aqua Parc din Eforie – acesta este un parc acvatic pentru copii, întins pe o suprafață destul de mare. Și aici, cei mici se vor bucura de tobogane, veți găsi restaurante și tot felul de distracții. El este ideal, mai ales dacă veniți din partea de Sud a litoralului.

Aqua Park Balada din Saturn – acesta este un parc acvatic mai liniștit, unde cei mici se pot plimba cu colacul sau se pot bucura de fantânile arteziene de la piscina.

Parcuri acvatice pentru copii în țară:

Paradisul Acvatic din Brașov – dacă sunteți într-o vacanță la munte, ați putea da o fugă până la Paradisul Acvatic.

Punctul de atracție? Piscine mari, tobogane și alte distracții pentru apă, potrivite și pentru cei mici. Mai mult decât atât, complexul are atât piscină interioară, cât și exterioară, fiind perfect pentru orice vreme.

Aquapark Nymphea din Oradea – pe malul Crișului, la Oradea. Dacă ești Nordul țării sau dacă te găsești în zonă. Aici, la Aquapark Nymphea, poți petrece o zi relaxantă, dar și distractivă alături de cei mici. Parcul se întinde pe o suprafață mare. Atuuri? Tobogane, piscine interioare și exterioare și pentru copii.

Parcuri acvatice pentru copii în București:

Divertiland – se află la intrare în București de pe A1 București Pitești. Parcul este potrivit pentru toate vârstele și are o mulțime de activități distractive, interactive și mai ales interesante pentru copii. Aici, toți membrii familiei se pot distra, fie într-o zi din cursul săptămânii, fie în weekend.

Water Park Otopeni – acesta se află în Otopeni și se bucură de piscine cu tobogane pentru adulții, zona special dedicată activităților acvatice pentru copii. Tot aici, găsim și un teren de fotbal și unul cu nisip, unde se poate juca volei de plajă.

Therme – dacă nu ai fost până acum la Therme, ar fi bine să știi că Parcul se împarte în trei zone: Galaxy, The Palm și Elysium. În zona Galaxy, vei găsi tobogane potrivite pentru întreaga familie, unde tu și cei mici vă veți putea distra. Pe lângă cele trei zone, există și o piscină mare afară. Copiii cu vârsta mai mică de 3 ani trebuie să fie însoțiți.

 

 

 

 

 

 

 

 

My title page contents