Pastreaza stralucirea blondului

Daca si tu ai parul blond, atunci ia aminte. Il vrei mereu vibrant, luminos, stralucitor? Uite cum poti sa iti atingi acest obiectiv gratie sfaturilor Londa Professional.

 

“Parul blond este mai sensibil, asa ca are nevoie de ingrijire mai blanda, mai atenta. De la spalare pana la stilizare. Asta daca vrei ca sa isi pastreze stralucirea si vigoarea”, ne explica Vali Sava, stilist Londa Professional.

Parul blond are nevoie de un tratament aparte. El trebuie spalat cu apa calduta si are nevoie de un masaj lin. La acestea doua se adauga un sampon special care sa reconstruiasca si sa hraneasca firul de par. Dupa samponare, nu uita: clateste bine parul, pentru ca apoi sa aplici conditioner (daca parul este fin) sau masca ( pentru firul mai gros). Tusa finala? Un ulei concentrat pentru varfuri.

Un alt lucru extrem de important este hidratarea firului de par. Asa ca nu exagera cu placa! Ea iti usuca parul excesiv si duce la pierderea pigmentilor din par.  Iar, intr-un final parul tau blond devine mat, inexpresiv si casant.
 

 

 

 

My title page contents