Rozaceea este o problema care afecteaza aproximativ 16 milioane de persoane in SUA si 45 de milioane in toata lumea. Adesea confundata cu acneea ( si tratata astfel ), rozaceea poate cauza mici pustule rosii, piele uscata si linii fine.

 

Are perioade de agravare cu simptome care vin si pleaca. Este mai frecventa la femei dar mai severa la barbati. Se poate agrava o data cu trecerea timpului daca nu este tratata, rezultand in rinofim-unde glandele sebacee de la nas si obraji se largesc si  construiesc un nou tesut.

Avand in vedere ca nu exista tratament pentru aceasta afectiune, medicina moderna a dezvoltat tratamente eficiente o data ce diagnosticul a fot pus corect. Cu schimbari in dieta, in stilul de viata si cu o ingrijire corespunzatoare a pielii simptomele pot fi reduse si mentinute la minim.

In toate cazurile, persoanele afectate cu rozacee trebuie sfatuite sau aiba grija de pielea lor si sa evite anumite alimente, sa poarte protectie impotriva soarelui si pielea acoperita cu esarfe in timpul iernii. Trebuie sa ramana hidratati si sa si examineze stiul de viata. Dar nu in ultimul rand, ar trebui sa incerce sa reduca nivelul stresului pe cat posibil. Societatea Nationala A Rozaceei a chestionat mai mult de 1200 de persoane afectate de aceasta problema si 96% dintre ele au fost capabile sa minimalizeze simptomele dupa ce au redus factorii declansatori.

Red-Out Serum de la Repechage combina ingrediente provenite din mediul marin cu principii care se regasesc pe uscat. Astfel, proprietatile antioxidante si hidratante ale algelor marine se completeaza cu rolul antimicrobian, antiinflamator si antioxidant al ingredientului Micro Silver. Aceasta combinatie ingenioasa ajuta la calmarea pielii inflamate si iritate, distrugand bacteria responsabila de hipersensibilitate in cazul tenului cu rozacee. Pe langa extracte de alge marine si Micro Silver, in produs se regaseste un bioflavonoid extras din citrice, rutinul, care neutralizeaza radicalii liberi, imbunatateste circulația sangelui si inhiba declansarea dermatitei atopice sau a celei de contact. De asemenea, extractele de mirabilis jalapa, turmeric organic, salvie, rozmarin si lămaie vin sa completeze cu efectele lor antiinflamatorii, antimicrobiene, antifungice si de calmare.

Pret:  306 ron

My title page contents