Concurs de Fundraising! Premii pentru voluntarii care se mobilizeaza ca 2% din impozitul pe venit sa ajunga in programele SAMAS de educatie perinatala

 

A inceput campania de strangere a formularelor de 2% iar Asociatia SAMAS doreste sa invite cat mai multi contribuabili sa redirectioneze catre educatia parintilor din Romania.

Codul Fiscal va pune la dispozitie, daca sunteti contribuabil, posibilitatea de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat anual, catre o organizatie neguvernamentala asa cum este Asociatia SAMAS. Pentru a directiona 2% catre organizatia noastra trebuie sa completati Formularul 230 (pentru veniturile proveniind din salarii) sau Declaratia 200 (pentru venituri din alte surse).

Aceasta nu este o donatie sau o sponsorizare, ci o parte a impozitului deja achitat, ce poate fi redirectionata catre o entitate non-guvernamentala. Practic, contribuabilii au posibilitatea sa dicteze in mod precis statului unde ajung acesti 2% din banii pe care statul ii retine oricum din veniturile declarate de fiecare.

Si pentru ca orice campanie de succes se bazeaza pe voluntari am lansat un CONCURS cu premii pentru voluntarii care vor strange cele mai multe Formulare 230 si 200 pentru Asociatia SAMAS.

Ajuta-ne sa strangem cat mai multe formulare si vei fi premiata ca Voluntar SAMAS cu premiile:

a. Pentru 20 de formulare stranse pentu a fi depuse – 2 cursuri de grup SAMAS la alegere
b. Pentru 30 de formulare stranse pentu a fi depuse – 2 sedinte de reeducare abdo-perineala
c. Pentru 40 de formulare stranse pentu a fi depuse – o pompa de san manuala Philips-Avent
d. Pentru 50 de formulare stranse pentu a fi depuse – 5 sedinte de masaj
e. Pentru 60 de formulare stranse pentu a fi depuse – un sistem ergonomic de purtare a bebelusului Manduca(0-2 ani)
f. Pentru 70 de formulare stranse pentu a fi depuse – program de nutritie personalizat

Inscrierile se fac la Asociatia SAMAS la telefon: 0766 86 45 67

Da un click pe www.programsamas.ro

My title page contents