Prevomit Kids, promisiunea pentru o călătorie fără… incidente neplacute!

Prevomit Kids, promisiunea pentru o călătorie fără... incidente neplacute!

Prevomit Kids, promisiunea pentru o călătorie fără… incidente neplacute! Călătoriile cu mașina, trenul, avionul, vaporul sau barca pot fi – sau uneori chiar sunt – o necesitate, cum datul în leagăn sau în carusel este – sau ar trebui să fie – o modalitate de distracție. Din păcate, însă, pentru copiii care suferă de rău de mișcare, toate acestea sunt activități care îi pun la grea încercare, participarea la ele devenind o neplăcere.

Răul de mișcare se manifestă printr-un complex de simptome care include paloarea feței, transpirație rece, amețeală, hipersalivație (creșterea cantității de salivă), greață, vomă, respirație rapidă, durere de cap, somnolență și stare de oboseală extremă.

Cei mai sensibili la răul de mișcare sunt copiii cu vârste între 3 și 12 ani, dar problema se poate manifesta la orice vârstă. Deoarece simptomele răului de mișcare sunt greu de oprit odată ce s-au declanșat, este mai important să se acționeze în direcția prevenirii apariției lor.

Pediatrii au pentru părinții copiilor care suferă de rău de mișcare o serie de recomandări care pot fi utile și pot limita manifestarea complexului de simptome. Evitarea meselor copioase, bogate în grăsimi, înaintea unei călătorii, menținerea unui nivel optim de hidratare pe parcursul acesteia, evitarea mirosurilor puternice și a statului cu privirea în jos (în gadgeturi, cărți, jocuri) sunt doar unele dintre ele.

Pentru a reduce disconfortul cauzat de simptomele răului de mișcare sau de altitudine, în special greața și starea de vomă, și pentru a vă bucura de o călătorie fără incidente neplăcute, este recomandat ca,  înainte cu jumătate de oră de a porni în călătorie,  să i se ofere copilului una până la trei acadele Prevomit Kids (pe parcursul zilei). Principalul ingredient este extractul de ghimbir, recunoscut pentru beneficiile sale asupra sistemului nervos central și digestiv și folosit cu succes în medicina tradițională. Ghimbirul are calitatea de a preveni amețelile și greața, indiferent dacă aceste simptome sunt declanșate de cauze fiziologice sau psihologice, și de a diminua răul de mișcare (de mașină, de mare ori de rotație) sau de altitudine.

Ai făcut bagajele și totul este pregătit pentru drum? Nu uita de acadelele Prevomit Kids cu gust delicios, oferite celui mic cu o jumătate de oră înainte de plecare! Îl vor ajuta să nu se mai confrunte cu neplăcutele simptome ale răului de mișcare, iar călătoria să fie una de care să vă bucurați, toți, cu adevărat!

 

Acum disponibil si produsul Prevomit junior sub forma de comprimate. Pentru mai multe informatii, puteti accesa www.prevomit.ro.

 

Prevomit Kids – Călătorește fără griji!

 

Prevomit Kids este un produs sub formă de acadele, cu aromă de lămâie, destinat copiilor cu vârste peste 3 ani. Consumul a 1-3 acadele cu o jumătate de oră înainte de călătorie va reduce disconfortul creat celui mic de răul de mișcare sau de altitudine, prin reducerea senzației de greață și a stării de vomă.

My title page contents