Mmm! Imi e pofta de ceva bun! As da orice pentru un mic dulce, o bucatica de ciocolata sau si mai si – o inghetata –  care sa imi mearga la inima! Pai, asa sa fie! Traiasca inghetata!

 

Tu cum crezi? Nu-i asa ca vara, atunci cand ti-e pofta de ceva dulce, niciun desert nu poate fi mai savuros decat o inghetata racoritoare. De la mic la mare, toata lumea o iubeste. Si mi se pare si normal!

Vestea buna e ca inghetata are numeroase beneficii pentru sanatate. Care sunt acestea? Et voila: in primul rand, are un indice glicemic scazut, ceea ce inseamna ca o sa iti fie mai putina foame dupa ce o mananci. Zaharul se elibereaza lent din compozitia acesteia, iar senzatia de satietate dureaza mai mult decat in cazul unui aliment cu indice glicemic crescut.

Apoi, gratuie absorbtiei lente, inghetata furnizeaza treptat organismului nutrientii necesari intr-o formula usoara si echilibrata, care satisface atat dorinta de dulce cat si nevoia de energie. Sugestia noastra? Inghetata Delicia de la Alpin57Lux.  Are aroma de fructe de padure cu glazura de iaurt. Si seria tentatiilor continua.

Spor la inghetata!

My title page contents