Recunostinta si modurile in care lucreaza exprimarea ei

Recunostinta. Stii deja? Nu mai este un secret faptul ca exprimarea recunostintei este o modalitate de a trai o viata armonioasa. Deschide-ti inima in fata celor mai putin norocosi, a oamenilor dragi si a celor care au adus un lucru bun in viata ta. Nu ezita sa le oferi multumiri. Acestea pot lua forma unor cadouri, a unei donatii sau pur si simplu a unui email sau a unui mesaj. Observa cum acest act de bunatate genereaza bucurie.

 

O sanatate mai buna

Practicarea recunostintei imbunatateste starea de sanatate in multiple feluri. Invata sa gandesti cu inima si sa acorzi atentie deosebita acelor domenii din viata ta, care iti aduc bucurie si implinire. In timp, acestea vor genera schimbari biochimice in corp, ce iti vor incarca bateriile. Ce vei obtine? Imbunatatirea nivelului de energie si reducerea stresului. Apoi, constientizarea lucrurilor bune si aprecierea vietii reprezinta unele dintre cele mai puternice moduri de a-ti imbunatati sistemul imunitar, echilibra nivelul hormonilor si pastra sanatatea inimii.

Recunostinta si modurile in care lucreaza exprimarea ei

Scrie pe o foaie de hartie lucrurile pentru care esti recunoscato(a)re. Acorda o atentie speciala oamenilor, care contribuie in mod activ la imbunatatirea calitatii vietii tale. Celor care iti dau o stare buna si iti usureaza existenta. Vei vedea ca facand acest exercitiu de constientizare, vei atrage si mai multi oameni frumosi in viata ta.

Cercul generozitatii

A oferi bani sau bunuri materiale unei cauze in care crezi, unei activitati de unde iti iei inspiratia sau celor aflati in nevoie, este o forma tangibila de a-ti arata recunostinta. Sustine cauzele in care crezi, comunitatea sau o familie nevoiasa. Fa din generozitate o practica si vei atrage abundenta in viata ta.

Recunostinta sustine sanatatea

Actul daruirii se pare ca imbunatateste circulatia sangelui in corp, restabilind nivelul de sanatate al celulelor. Atunci cand oferi un anumit lucru se elibereaza energia blocata. Astfel se creeaza un spatiu pentru a atrage mai multa bunatate si bunastare in viata

My title page contents