Reguli esentiale de ingrijire ale parului vopsit

Peste 65% dintre femei isi vopsesc parul. Insa una dintre problemele cu care multe dintre ele se confrunta, este mentinerea rezultatelor de colorare o perioada cat mai lunga de timp.

Cum te poti bucura de o culoare proaspata pentru mai mult timp? Iata ce iti recomanda stilistii Londa Professional:

  • Ingrijire ca la carte!

După samponare, clateste bine parul si aplica un conditioner (dacă parul este fin) sau o masca (pentru parul cu fir mai gros).

 

  • Musai hidratare!

Doamnelor, nu exagerati cu ustensilele de styling!  Pe langa faptul ca usuca parul, folosirea in exces a placii de par sau a ondulatorului duce la pierderea pigmentilor. Rezultatul? Un fir mat, inexpresiv si casant.

            3 – Protejeaza culoarea parului cu produse speciale!

Opteaza pentru un produs creat special pentru parul vopsit. Acestea actioneaza in profunzime, lasa parul hidratat si neted. Cele mai bune alegeri sunt cele care contin keratina si alte uleiuri hranitoare care vor repara firul.

            4 – Foloseste spray-uri pentru stralucire!

Un spray de stralucire este primul ajutor pe care il poti acorda parului tau, daca acesta a devenit tern, uscat si deteriorat. Acest produs sporeste efectul culorii adaugand un plus de intensitate.

Spray-ul pentru stralucire Spark Up Londa Professional poate fi folosit pentru orice tip de par. Este un spray fara fixare, care da stralucire fara a incarca parul si contine filtru UV.

 

 

Pret:46 lei

 

 

My title page contents