Respiră mai bine la Băile Govora

Băile Govora. Ei bine, tu știai de minunile de aici? Ai aflat oare că, stațiunea balneară Băile Govora este considerată cea de-a doua stațiune balneară din Europa? Atuul ei? Numărul de izvoare cu ape iodurate și bromurate. Ei bine, dacă ai probleme respiratorii sau dacă ai un copilaș care suferă de afecțiuni din zona ORL, acolo e de voi.

 

Recomndarea noastră? Hotelul Palace Băile Govora. O clădire monument istoric, premiată si recunoscută pentru valoarea sa. Arhitectura eclectica cu influențe de Art Nouveau și elemente de inspirație neoromânească, transformă Palace-ul din primul hotel cu bază de tratament din România într-un monument istoric.

Hotelul a fost construit în anul 1911 de arhitectul francez Ernest Doneaud și este un spectacol de arhitectură. El are 365 de goluri în zidurile clădirii, simbolul zilelor unui an întreg. Și asta nu e tot. Hotelul este poziționat în așa fel încât lumina soarelui să pătrundă în fiecare camera zilnic.

 Băile Govora și Palace

Ce nu trebuie să uiți este că, La Palace, fiecare zi e o poveste vindecătoare. Explicația? Hotelul se află în mijlocul Parcului Balnear din Govora, de altfel, cel mai mare parc balnear din România, cu o suprafață de aprox. 20 ha și alei cu o lungime totală de 5-6 km.

La Palace, terapiile balneare au la bază ape bromurate și iodate. Ele  ameliorează și vindecă afecțiuni din zona ORL precum inflamaţii, rinite alergice, rinite atrofice-ozena, rinosinuzite, faringoamigdalite, laringite, micoze orofaringiene, otite și altele.

Nu ezita să profiți de cea mai mare varietate de ape terapeutice din România. Aici, apele minerale au o compoziție chimică diferențiată: ape sărate iodurate, bromurate, sulfuroase foarte concentrate, ape hipotone, sulfuroase, bicarbonate, sodice, calcice și magneziene.

Poftim la vindecare! Poți profita de pachetul ”Iarna balneară”, care conține 5 nopți de cazare cu demipensiune, , 15 proceduri terapeutice, acces nelimitat la SPA, la prețul de 1070 lei loc în camera dublă.

Află mai multe pe  https://www.bailegovora.ro/index.php/oferte-hotel-palace

Str. Parcului, nr. 1
Băile Govora, Jud. Vâlcea, România

My title page contents