Revigorare subacvală la Băile Herculane

Vara și oricând suntem obosiți, căutăm noi surse de revigorare. Un duș e mereu la îndemână. Dar ce ai zice de un duș subacval? Energie și revitalizare deopotrivă.

 

La Diana Resort, poți opta pentru o formă de hidroterapie inedită: dușul subacval. Un tratament care are la bază apa. Pentru că, nu-i așa, apa este folosită sub toate formele ei ca să fim în formă: jeturi, vapori, băi, gheață, comprese, dușuriVichy, dușuri subacvale, dușuri Kneipp sau emoționale

Dușul subacval se face într-o cadă cu apă fierbinte. Cu ajutorul unui furtun subacvatic, se pompează un puternic jet de apă care e direcționat de terapeut asupra principalelor grupuri musculare de la o distanță de 10-15 cm și dintr-un anumit unghi. Mușchii,țesuturile conjunctive, dar și ligamentele se vor relaxa.

Alternanța de apă caldă și apă rece

Dușul subacval este o forma de hidromasaj care se derulează după următoarea schemă. Corpul îți este stropit de un jet de apă caldă. Timp de 5-15 minute. Acțiunea începe dinspre picioare.  Secretul dușului subacval stă în presiunea pe care o are jetul de apă. Aceasta poate varia de la 1 la 6, in functie de rezistența zonei tratate. Apa proiectată de duș va formea un unghi de 35°C față de piele. Efectul? Apa caldă dilată vasele de sânge și activează aportul de sânge dinspre organe, spre mușchi și piele. Ulterior, apa rece accelerează aportul sângelui spre organe. Atuul? Jeturile alternative de apă reduc tensiunea și durerea musculară, pentru ca tu să te simți în formă. Să ai parte de un sistem imunitar mai treaz.

Apa care curăță

Principala calitate a apei este să întărească organismul și să îl curețe de impurități și toxine. Apoi, dușul subacval ameliorează digestia, stimulează circulația sângelui și reduce durerea.

Ți-am trezit interesul? Atunci te așteptăm la Diana Resort Băile Herculane.

Diana Resort ***  este amplasat într-un feeric cadru feeric natural, în Băile Herculane, o zonă recunoscută de mii de ani pentru frumusețea de pe Valea Cernei. Renovat în totalitate, Diana Resort dispune de 440 locuri de cazare în 220 de camere ce îndeplinesc cele mai bune condiții de servicii și confort.

https://www.dianaresort.ro/

 

My title page contents