Tendinte in decorarea dormitorului pentru copii

Tendinte in decorarea dormitorului pentru copii

Ce tendinte exista in decorarea dormitorului pentru copii? Le stii? Ei bine, acest pas nu este doar un simplu proces de selectie a unor piese de mobilier. Este si ocazia de a lasa magia, creativitatea si culoarea sa iasa la iveala.

 

Noi, parintii, putem crea pentru copiii nostri un spatiu confortabil si ideal pentru dezvoltarea acestora. Motivul? Deoarece ei petrec foarte mult timp in camera lor, copiii au nevoie de o incapere practica si utila, dar mai ales care sa le contureze si sa le sustina personalitatea. Iata un set de tips & tricks care sa ajute la amenajarea si la redecorarea dormitorului copiilor.

 

Dormitorul pentru bebelusi

Dormitorul pentru bebelusi

 

Dormitorul pentru bebelusi

Cand vine vorba de venirea pe lume a unui nou membru in familie, parintii incep din timp sa se informeze si sa faca cele mai bune alegeri. Ei vor sa realiza un dormitor pe cat de util, pe atat de jucaus si de stilat. In general, alegerea unui stil clasic, cu o cromatica simpla alb, bej si crem, reprezinta o alegere ideala atat pentru o fetita, cat si pentru un baietel. Patutul Emily este potrivit pentru orice tip de design, fie el simplu sau cosmetizat si colorat cu stickere.

Trebuie luat in vedere, inca de la inceput, faptul ca, in timp, camera va trebui sa fie adaptata pe masura ce copilul va incepe sa creasca. Piesele de mobilier trebuie alese cu grija, mai ales in functie de utilitatea lor pe o durata mai mare de timp.

 

Dormitorul pentru un singur copil

Odata ce copilul incepe sa creasca, devin din ce in ce mai vizibile trasaturile de personalitate. Este foarte important ca parintii sa ii implice si pe cei mici in decorarea propriului spatiu. Nu doar ca acestia vor participa la luarea deciziilor, dar este si o ocazie perfecta pentru ca cei mari sa comunice cu cei mici si sa isi exprime preferintele si dorintele.

Pentru ca noile generatii sunt tot mai creative, va fi o adevarata placere procesul de decorare alaturi de cei mici. Printre preferintele copiilor se regasesc asternuturile ori stickerele cu personajele din desenele animate indragite, ­fototapetul care sa ii poarte pe meleaguri de poveste sau chiar desene aplicate pe perete cu vopsea.

 

Dormitorul pentru bebelusi

Dormitorul pentru bebelusi

Dormitorul pentru doi sau mai multi copii

Pentru a crea un spatiu echilibrat si confortabil pentru doi sau mai multi copii, cel mai util este un pat supraetajat care va asigura un loc comod si relaxant pentru fiecare dintre copii. Este foarte importanta economisirea spatiului si alegerea unui mobilier foarte practic si util care sa nu aglomereze spatiul celor mici. Pentru ca fiecare dintre acestia sa isi depoziteze lucrurile cat mai usor, gama de dulapuri si de comode este variata, avand numeroase produse ideale pentru orice tip de design ales si pentru orice tip de dimensiune a camerei.

 

Dormitorul pentru doi sau mai multi copii

Dormitorul pentru doi sau mai multi copii

 

Secretul amenajarii unui dormitor este crearea confortului optim si al unui spatiu in care personalitatea celor mici sa poata sa se manifeste cat mai liber si cat mai creativ.

 

 

My title page contents