Tratamente wellness spa ideale de urmat iarna

Există mai multe motive pentru care este recomandat să mergi la spa iarna. În acest sezon, când imunitatea scade și trupul are nevoie de vitamine și minerale mai mult ca niciodată, trebuie să știm cum să ne îngrijim.

Stresul și oboseala acumulate după un an cel puțin neobișnuit, plus agitația și meniurile bogate din preajma sărbătorilor ne fac să ne simțim fără vlagă. Nici somnul nu mai este la fel de odihnitor ca altă dată, când nu eram la fel de presați în fiecare zi. Toate acestea își lasă amprenta nu numai asupra stării interioare a unei persoane, ci și asupra chipului acesteia – este un lucru bine știut că stresul ne îmbătrânește. De aceea, câteva zile de concediu la Bacolux Afrodita Resort & SPA, cu un meniu plin de terapii ce răsfață trupul din cap până în picioare, vor fi binevenite.

Terapiile de wellness spa de la Bacolux Afrodita Resort & SPA sunt un antidot eficient împotriva stresului. Terapeuții noștri sunt specialiști în mai multe tipuri de masaje – de la cel cu pietre calde sau cu bețe de bambus, la cel cu miere și uleiuri esențiale. Terapeuții vor ști să adapteze tehnicile potrivit nevoilor tale și rezultatului dorit.

Cum vrei să te simți azi? Alege tehnici pentru relaxare, revigorare sau pentru detoxifiere și eliminarea tensiunilor și durerilor cu Masajul Momentum. Pentru un plus de energie și sănătate, acest masaj este opțiunea ideală. După 50 de minute, te vei simți ca un om nou!

Pentru un trup remodelat și eliberat de oboseală, Masajul cu bețe de bambus ajută la atingerea acestor obiective. Acest masaj de tonifiere și detoxifiere naturală este recomandat atât doamnelor, cât și domnilor. Iată-i rezultatele:

 • Reactivează și stimulează circulația sângelui
 • Îmbunătățește funcțiile sistemului nervos și calitatea somnului
 • Ajută la gestionarea afecțiunilor respiratorii – un aspect deosebit de important în sezonul rece
 • Ameliorează migrenele și durerile artritice
 • Crește flexibilitatea articulațiilor și a mușchilor
 • Stimulează activitatea celulară. Astfel, pielea este hrănită intens și, ulterior, vindecată
 • Descompune și înmoaie aderențele

Deși utilizarea bețelor de bambus în această procedură de wellness spa poate da impresia unui masaj dureros, rularea bețelor de bambus pe suprafața corpului ajută și la eliminarea acidului lactic. Datorită acestui proces, durerea este diminuată.

Masajul cu bețe de bambus este similar masajului tisular profund. Beneficiile formelor antice de terapie, cum ar fi masajul cu bambus, devin mai clar apreciate și înțelese științific. Astfel, s-a descoperit că acest tip de masaj poate îmbunătăți performanța sportivă. Din acest motiv, mai mulți specialiști în masaj sportiv îl adaugă în portofoliul lor.  Pentru femeile ale căror picioare se simt grele și strânse, rostogolirea și frământarea cu bambus vor calma și ameliora disconfortul. În plus, aroma uleiurilor esențiale folosite în această terapie de wellness spa dau în sine o stare divină, de relaxare totală.

Starea de bine este redată și cu ajutorul Masajului cu miere. Acesta:

 • îmbunătățește circulația limfatică și sanguină pentru un flux mai bun de vitamine și minerale.
 • detoxifică pielea prin drenarea toxinelor corporale și a deșeurilor celulare; elimină coșurile, acneea, furunculi, etc.
 • netezește suprafața pielii, fiind eficient în îndepărtarea celulitei
 • crește imunitatea pielii pentru a se trata singură atunci când este deteriorată. Astfel, se vindecă tăieturi minore, vergeturi și zgârieturi.
 • poate vindeca boli reumatice, cum ar fi artrita, durerile articulare și lumbago etc.

Efectele miraculoase ale apei termale Herculane

Stațiunea de tratament Băile Herculane este faimoasă de mii de ani, grație nenumăratelor izvoare de ape termale. Aceste ape sunt sulfuroase, clorurosodice, calcice, saline cu un grad redus de radioactivitate. Efectele terapeutice ale acestor ape au fost observate încă din Antichitate, din vremea Imperiului Roman.

Apele termale sunt folosite la Bacolux Afrodita Resort & SPA și în tratamente faciale. Aceste tratamente wellness spa cosmetice curăță tenul în profunzime, hidratează, protejează împotriva trecerii timpului. În plus, în combinație cu uleiuri esențiale – cum ar fi uleiul esențial de ienupăr roșu, mentă, extractul de alge brune – pielea este tonifiată, natural întinerită, având, la final, un aspect radiant. Colecția de tratamente faciale include terapii wellness spa create special atât pentru el, cât și pentru ea.

 

Descoperă ofertele Afroditei la wellness spa și alege-o pe cea care ți-ar fi potrivită. Ofertele includ cazare și masă într-un grad de confort de 4 stele.  Aceste oferte sunt valabile până pe 28 februarie.

 

 

 

www.afroditaresort.ro

 

 

 

 

 

My title page contents