Trei idei de coafuri stylish pentru petrecerile de vară

Trei idei de coafuri stylish pentru petrecerile de vară

Numărul petrecerilor la care participăm vara crește văzând cu ochii, așa ca e nevoie să fii mereu pregătită. Mereu fresh. Să adopți un look surprinzător. Dacă nu stai bine la capitolul creativitate, stiliștii ghd România îți dau trei sugestii de styling pentru un party cool de vară. Trei idei de coafuri stylish pentru petrecerile de vară

 

Păr drept pentru petrecerile din club

Seara, ai nevoie de un look mai glam, mai strălucitor. Propunerea noastră? Șuvițe drepte, impecabile, wow. Puse în valoare de un spray cu glitter.

Bucle glam pentru o petrecere într-un restaurant sofisticat

Dacă mergi cu prietenele sau cu iubitul într-un locație mai sofisticată, stiliștii ghd Romania îți recomandă buclele cu aspect glam. Atât de wow! Cu aer de anii 30, ele vorbesc despre o lume plină de farmec. Acest tip de coafură se poate realiza ușor cu ajutorul unui styler ghd și merge la perfecție cu o rochie neagră.

Bucle lejere pentru petreceri pe plajă

Beach waves sau onduleuri lejere, dezordonate.  Ele se potrivesc pentru orice lungime a părului și îți pun în evidență nuanța părului. Un plus al acestei coafuri? Evidențiază foarte bine șuvitele deschise la culoare!

 

 

 

 

 

My title page contents