Un look impecabil, chiar si pe timp de ploaie

O coafura care sa reziste in ciuda vremii neprietenoase – iata provocarea sezonului rece. Ploile iti pot distruge coafura imediat asa ca este important sa stii cum poti combate efectele umezelii asupra podoabei capilare.

In sezonul rece, mai ales daca ai parul degradat ori cu tendinta de electrizare, crema pentru netezire poate fi un aliat de incredere. Un astfel de produs hidrateaza in profunzime firul de par si creeaza o pelicula cu rol protector impotriva umiditatii din aer.

Rolul acestui produs de styling? Sa ofere definire si netezire firului de par si sa evite electrizarea lui. Cum o alegi? Cu grija si urmand sfatul specialistului. Crema pentru netezire SP Satin Polish este un produs special creat pentru a finisa coafura si a o pastra intacta in ciuda influentelor externe. Cum se intampla asta? Prin

inchiderea cuticulelor firului de par.

Crema pentru netezire SP Satin Polish are la baza un complex de polimeri de netezire capabili sa completeze golurile. Acestia formeaza o bariera protectoare in  jurul firului de par, ce permite reflectarea luminii si au efect anti-frizz. Rezultatul este o finisare eleganta si un luciu perlat!

SP Satin Polish: 77 RON

My title page contents