Mătreață, haine ninse și o continuă față de jenă de cei din jur. Spune drept, ce n-ai da să scapi de grija asta? Și eventual, de data aceasta, rezultatul să fie definitiv?!

Micro-flora este un factor important ce afectează sănătatea scalpului. Aceasta este compusă din micro-organisme, cum sunt bacteriile și ciupercile, ce trăiesc pe suprafața  pielii și al căror număr este ținut în echilibru de către un sistem complex de reglare. Atunci când acest sistem își pierde echilibrul, apare mătreața. În cazul persoanelor predispuse la mătreață, cantitatea de ciuperci Pityrosporum ovale este semnificativ marită și determină intensificarea procesului de divizare al celulelor. Pentru a scăpa de aceasta problemă este necesară reechilibrarea micro-florei scalpului.

Lasă-ți părul în grija șamponului  Anti-Dandruff de la Londa Professionals. Acesta te va ajuta să reglezi glandele sebacee. Dezechilibrul lor a afectat balanța corectă a hidratării şi a uleiurilor de pe suprafaţa scalpului și a dus la o creştere a numărului de bacterii care au provocat apariția mătreții și ulterior mâncărime şi coji. În scurt timp ai să te convingi că  scalpul tău este curat și nu mai prezintă nicio urmă de mătreață. Minunat, nu-i așa?

Anti-Dandruff Shampoo – pentru un scalp curat și sănătos. Îl găsești în saloanele partenere Londa Professional.

 

Preț: 34 lei

My title page contents