Un bob perfect pentru fiecare zi

Când ai părul de lungime medie, ai tot felul de provocări legate de styling. Zi de zi. Mai ales, dacă vrei să te reinventezi. Să fii altfel și să ieși în față. Alege un nn bob perfect pentru fiecare zi.

 

Iată care este propunerea stiliștilor ghd România: un bob cu o linie dreaptă. Acesta este look-ul unei fete din secolul XIX. Cum obții această linie mătăsoasă care urmează linia umerilor?

Pregătește-ți părul cu o bază care să îl apere de efectele nedorite ale căldurii – ghd Heat Protection Spray. Vine apoi rândul coafării cu uscătorul ghd air. El te va ajuta să își poți fixa mai bine produsul în structura firului de păr.

”Temperatura optimă pentru  a usca și coafa părul fără a-l degrada sau sensibiliza este de 185 de grade Celsius. Cele de peste 210 grade cauzează deteriorarea firului pe termen lung și alterarea culorii. Uscătoarele de la ghd sunt setate să funcționeze la această temperatură ideală, pentru coafare dar și pentru protejarea podoabei capilare în timpul procesului de stilizare.”, ne explică Roxana Oprea, Trainer ghd Romînia

Ce ai de făcut pe mai departe în obținerea bobului perfect? Împarte părul în șuvițe egale, pe care să le prinzi cu clipsuri. De acum, intră în funcțiune stylerul ghd platinum pentru un luciu fără seamăn. Pentru șuvițe perfecte, fără curburi, manevrează stylerul în linie perfect perpendiculară pe linia umerilor.

Pentru un efect de luciu de oglindă, poți veni cu  o tușă finală de ulei de păr.

My title page contents