Terapie personalizata pentru scalp si par

De azi, iti poti ingriji parul intr-un mod ultra-personalizat, plecand de la profilul sau energetic. Individualitatea atinge cotele maxime cu produsele System Professional, un nou brand premium pentru ingrijirea parului.

 

Orice tratament incepe cu o consultanta a energiei individualizate a podoabei capilare. Diagnoza constituie baza unui sistem adaptat fiecarei nevoi a parului si a scalpului.

Samponul Purify System Professional este solutia ideala pentru scalpul care prezinta semne de matreata si iritatie. Complexul Dermapure elimina eficient microorganismele care cauzeaza matreata. Datorita spectrului activ foarte larg este capabil sa combata toate cauzele cunoscute ale matretii cu un efect mai mare decat substantele individuale active antimatreata.

Amestecul de frunze de menta si de eucalipt confera o  senzatie prospetime.

Formula delicata curata scalpul si indeparteaza eficient sebumul, echilibrand astfel scalpul. Rezultatul? Parul tau isi recapata energia si vitalitatea!

Pentru cele mai bune rezultate impotriva matretii, combina Purify Shampoo cu Purify Mask, creand astfel un ritual de ingrijire personalizat!

 

Pret: RON 96

My title page contents