O nouă lansare Londa Professional – Londa Scalp Detox

O nouă lansare Londa Professional - Londa Scalp Detox

Uneori, ne confruntăm cu un scalp gras sau cu un păr cu tendință de îngrășare. Sau, alteori, această tendință poate deveni permanență. Tot așa, părul ne reflectă stilul de viață și stilul de alimentație, însă la fel de bine el poate fi moștenire genetică. O nouă lansare Londa Professional – Londa Scalp Detox.

 

Un alt aspect pe care ar fi bine să îl iei în calcul este proveniența sebumului. Te informăm că ţesutul de la nivelul scalpului este acoperit de glande sebacee care produc, logic, sebum. Ei bine, acest sebum are și un rol pozitiv. El ajută la hidratarea suprafeţei scalpului și la protejarea acestuia. Și totuși, cum și ce poți face ca să îți reechilibrezi scalpul?

O nouă lansare Londa Professional – Londa Scalp Detox

Londa Professional a lansat un super tratament de pre-șamponare și pre-detox: Londa Scalp DETOX. Un produs uber cool care vine să revoluționeze piața produselor cosmetice profesionale. Atuurile sale? Curăță scalpul de poluanți, impurități și mătreață. Londa Scalp Detox ajută părul, oferindu-i un aspect sănătos. Și unde mai pui că restabilește echilibrul natural al scalpului.

Noul produs de la Londa Professional este ideal pentru un scalp stresat și gras. Dacă vrei o terapie completă, poți continua reechilibrarea scalpului cu utilizarea șamponului Intensive Cleansing.

 

Preț recomandat – 65 de lei

 

My title page contents