Untul de illipe. Ingrediente rare si unice pentru o ingrijire de exceptie

Untul de illipe. Ingrediente rare si unice pentru o ingrijire de exceptie

Ai auzit pana acum de Untul de illipe? L-ai testat? L-ai incercat. Ei bine, daca nici tu nu stiai prea multe despre acest ingredient unicat – pe care il poti regasi, mai ales in produsele cosmetice BIO – ia aminte.

 

Cum am facut si noi! Afla ca untul de illipe este compus rar si extrem de benefic pentru piele. Ingredientul este extras din nucile unui arbore tropical originar din Brazilia. Magicul si mirobolantul untul de illipe are o structură asemănătoare cu cea a untului de cacao. Este foarte bogat în acizi graşi nesaturaţi precum acid palmitic, acidul stearic, acidul oleic, linoleic şi arahidonic. Si ce inseamna asta mai exact?

Bun antioxidant

Ei bine, in traducere, pentru muritoarele de rand untul de illipe este genial in actiunea sa de combatere a uscarii pielii.  Bogat in lipide, untul nostru exercita o hidratare si o hranire de durata.

Unde il poti regasi?

Produsele Naturys se lauda ca au printre ingrediente si untul de illipe. Crema seboregulatoare Naturys menţine pielea suplă şi tonifiată. Gratie ingredientelor sale, ea reglează secreţia glandelor sebacee şi îmbunătăţeşte respiraţia celulară a ţesutului epidermic. Matifiază tenul, conferind un aspect sănătos, neted şi luminos.

Ce spun expertii?

„Untul de illipe este bogat in lipide, nutritiv, emolient, tonifiant. El reda elasticitate pielii si un antioxidant bun. Regenereaza foarte bine pielea, in combinatie cu Untul de Karite si ofera nutritie pielii si lipidele necesare in structura de baza a pielii”, puncteaza Diana Marandiuc, Trainer Naturys Romania.

My title page contents