8 trasaturi feminine care merita celebrate

Azi, ne ocupam de cele 8 trasaturi feminine care merita celebrate. Pentru ca, exista o serie de trasaturi extrem de importante, aflate in legatura directa cu feminitatea, care merita celebrate si fructificate. Acestea ar trebui imbratisate de fiecare femeie, ca maniera de explorare a imensei puteri feminine.

 

Fa din Ziua Femeii un prilej de reflectare la aceste trasaturi minunate, cu care ai fost inzestrata de natura si in care rezida deopotriva forta si sarmul tau.

  • 1. Femeile sunt grijulii.

Persoanele grijulii obisnuiesc sa planifice pentru a face totul sa decurga mai usor, si sa se asigure ca nimeni nu este lasat pe dinafara si ca este apreciat asa cum merita.

  • 2. Frumusetea.

Exista o gingasie in manifestarea frumusetii feminine. Aceasta exista dincolo de tipare si asa-zisa perfectiune. Este un domeniu de explorat de fiecare femeie in parte, pentru a se descoperi frumoasa in maniera personala. Nu trebuie fortata, ea exista in fiecare dintre noi in mod naural.

  • 3. Empatia.

Femeile au aceasta abilitate de a se conecta la emotiile celor din jurul lor. De aceea, sunt un real sprijin in momente de tristete, de suparare sau de criza.

  • 4. Vulnerabilitatea.

Este o trasatura care poate atrage adesea suferinta, dar totodata, creeaza oportunitatea pentru relatii mai profunde. Vulnerabilitatea ne ajuta sa ne conectam cu cei din jurul nostru.

  • 5. Intuitia feminina este de notorietate.

Este acel sentiment interior, care iti spune cand ceva va merge intr-o directie sau alta. Poate parea paranormal, dar in realitate nu este deloc o modalitate speciala, in care femeile se conecteaza cu ceea ce le inconjoara.

  • 6. Rabdarea.

Chiar si cele mai agitate femei pot da dovada de foarte mult calm intr-o situatie limita.

  • 7. Senzualitatea.

Aceasta caracteristica este o invitatie de a explora, ce are corpul unei femei de oferit in material de placere sexuala. Bucura-te de aceasta calatorie, care este un cadou al vietii pentru noi femeile.

  • 8. Stralucirea.

O femeie fericita, implinita si asumata straluceste din interior. Toata aceasta energie razbate dincolo si ii incarca cu pozitivism pe cei din jur.

Este important sa ne celebram pe noi si pe celelalte femei din viata noastra. Sa fim constiente de toate aceste trasaturi care ne fac speciale, frumoase si complete.

 

 

 

 

 

My title page contents