11 moduri simple in care iti poti imbunatati viata

Uite 11 moduri simple in care iti poti imbunatati viata. De ce? Si cum? Pai, simplu! In viata fiecaruia dintre noi e loc de mai bine. Sunt momente cand ne simtim coplesiti de tot ce inseamna aceasta – familie, job, viata personala. Dar o atitudine deschisa este ceea ce are nevoie orice persoana pentru a-si imbunati viata, facand mici ajustari pe traseu.

 

Incetineste ritmul!

Viata traita pe banda de accelerare este epuizanta si te stoarce de energie. Traind in acest ritm, pierzi din vedere lucrurile pentru care trebuie sa fii recunoscatoare. Pune frana, incetineste, si bucura-te de ce ai deja.

Decongestioneaza!

Pentru a face loc lucrurilor noi in viata ta, trebuie sa scapi de cele vechi. Atat fizice, cat si psiho-emotionale. Arunca ce nu iti mai este de folos si deschide-te pentru mai bine.

Distanteaza-te de persoanele negativiste!

Tine aproape oamenii care iti doresc binele. Indeparteaza-te de cei care te-au dezamagit, sau care iti induc o stare negativa.

Scrie in jurnal!

Acesta poate fi cel mai bun prieten al tau. Poti sa ii spui orice. Nu te va judeca.

Bucura-te de mancare!

Mancarea este energie, asa ca alege pentru tine ce este mai bun. Opteaza pentru alimente vii, care iti dau energie si o stare buna pentru a putea munci cu spor.

Fii recunoscatoare!

Apreciaza tot ce face parte din viata ta – oameni, experiente, lucruri. Ce tie ti se pare minor, pentru altcineva ar putea reprezenta scopul lui in viata. Nu pierde asta din vedere!

Zambeste!

Pozitivismul atrage si mai multa energie buna. Imparte zambete si acestea ti se vor intoarce sub forma unei stari de bine.

Fa voluntariat!

Sa oferi altora este una dintre cele mai satisfacatoare experiente. Este o modalitate de a aduce bucurie atat altora, cat si tie.

Ia decizii spontane!

Nu iti pune intrebari la nesfarsit, atunci cand trebuie sa iei o decizie. Ai incredere in intuitia ta!

Rasfata-te!

Din cand in cand, petrece timp cu tine si fa-ti o placere.

Citeste mai mult!

Cititul este o modalitate de relaxare, de dezvoltare a creativitatii si imbogatire intelectuala. Rezerva-ti zilnic timp sa citesti cateva pagini!

 

 

 

Adaptare dupa careergirldaily.com
My title page contents