17 ani

16 ani de scoala. Atata am facut. Sau mai corect spus 17 ani.  E mult? E putin? Cine poate stii? Cat mi-au folosit? Cat am invatat in mod real? E greu de spus. Un lucru e sigur: mai e loc. De invatat. De aflat.

 

Poate o sa zici ca sunt nebuna, insa eu nu ma simt asa. Pentru ca atunci cand vorbesc de 17 ani de scoala si de studiu, nu vorbesc despre clasicele cursuri ale unei facultati sau ale unui master. Ci, poate de cele ale unui MBA sau poate despre experiente diferite. Despre noi deschideri. Despre noi universuri.

E loc de altceva dupa 17 ani

De cand am terminat cu scoala la modul clasic, m-am mai intors in pozitia de invatacel in alte zone. Am facut niste cursuri de dezvoltare personala care mi-au intors fata catre mine. Si, care, la modul real mi-au salvat casnicia. Am invatat atunci la modul real cum sa iert si cum sa ii vad pe oameni intr-o alta lumina. Cum ceea ce criticam si respingeam la altii era ceea ce nu acceptam la mine.

Un alt orizont

Lucruri faine, WOW. Am aflat  si m-am apropiat de zone pe care nu le banuiam. Am citit autori frumosi si de bune invatatori. Wayne Dyer, Louise Hay, Dr Ruiz, Dr Christiane Northurp, Debbie Ford si cati altii. Si m-a uimit. Apoi, am continuat si mi-am intors fata si catre alte lucruri.

Lucruri de parenting

Mama fiind, am cautat informatii si detalii despre cursuri de parenting. Am mers la cursuri pentru educatie materna. La seminarii, la ateliere. Si mi-a placut. Cu unele am rezonat mai multe, cu unele mai putin, dar un lucru e cert. Mi-am gasit o cale. Am descoperit-o. Am scormonit dupa ea. Stiu ce imi place si stiu de cele mai multe ori ce am de facut. Uneori reusesc, alteori nu, dar tot caut.

Acum e acum

Zilele astea, atentia mea e indreptata spre zona de wellbeing, pe zona de nutritie, pe zona de sanatate si curatare a corpului. Asa ca sap dupa ateliere de nutritie. Caut cursuri  despre alimentatie sanatoasa si detox. Si se pare ca imi iese. Va tin la curent cu ce am aflat. Tin aproape de Anna  Ghica, de Cristela Georgescu, de Dr Sorina Soescu si de altii. Chiar acum ma aflu in plina experimentare a unui detox savuros. Vedem ce iese.

 

My title page contents