3 lucruri pe care trebuie să încetezi să le faci dacă vrei un păr sănătos

Balance Mask

Părul tău nu este atît de sănătos pe cât ți-ai dori? Are un aspect electrizat, este deteriorat, greu de coafat și nu știi de ce? Cel mai probabil există câteva acțiuni în rutina ta de frumusețe al căror impact îți afectează podoaba capilară.

Ce să fie oare? Folosești produsele de îngrijire adecvate tipului tău de păr? Ai grijă să nu exagerezi cu instrumentele de styling și urmezi o rutină de îngrijire atentă? Însă chiar și așa, părul tău tot nu arată pe cât de bine ți-ai dori? Ei bine, iată care ar putea fi cauzele

1. Îți coafezi părul ud

Răbdarea este esențială, mai ales când vine vorba de coafare. Dacă părul tău este încă umed nici nu ar trebui să îți treacă prin minte să îl folosești  instrumente de coafat. Așteaptă ca acesta să fie uscat măcar în proporție de 70% înainte de a-l coafa. Altfel riști să îl deteriorezi

2. Îți periezi părul ud fără a folosi un produs leave-in

Indiferent de textura părului tău, este important să folosești un produse leave-in (fie sub formă de balsam, spray sau cremă). Sau un pieptene cu dinți rari. Atenție!

Nu este o idee bună să îți perii părul când acesta este încă umed. Un produs leave-in acționează asemenea unui tratament. Lasă părul moale, ajută la descurcarea lui și oferă nutrienți care îl întăresc și îl fac mai elastic.

Conditioning Leave-In Spray de la Wella Professional Care Elements nu conține sulfați, parabeni și coloranți artificiali. Tratamentul spray conține vitamina E ce descurcă părul și îi oferă o fixare ușoară.

3. Neglijezi sănătatea scalpului

Un scalp sănătos este esențial pentru un păr mai puternic și mai strălucitor.  Așa că oferă-i atenție și o îngrijire specială. Cel puțin o dată pe săptămână, ar trebuie să folosești  un produs special conceput pentru curățarea scalpului – acesta este un pas care face diferența ăn cazul unui păr stresat şi supraîncărcat cu produse de styling şi reziduuri.

Factorii nocivi precum căldura, frigul sau substanțele chimice încalcă bariera  protectoare a scalpui, penetrând pielea. Acesta reacționează, prezentând inflamații, roșeață, mâncărimi și tensiune.

Balance Mask de la System Professional oferă părului manevrabilitate și scalpului sănătate. Un tratament săptămânal intens care hidratează profund pielea capului și ameliorează disconfortul datorită Complexului Dermacalm. Acesta întăreşte bariera de protecţie a pielii, în timp ce ingredientele active fac ca părul să devină moale la atingere.

Preț recomandat Conditioning Leave-In Spray de la Wella Professional Care Elements: RON 76

Preț recomandat Balance Mask de la System Professional: RON 177

 

My title page contents