C-Serum

Dacă tu crezi că singurul produs care nu trebuie să-ți lipsească din rutina de îngrijire vara este crema cu protecția solară, ei bine te înșeli.  Specialiștii  atrag atenția că protecția împotriva razelor nocive ale soarelui nu este singura regulă după care să te ghidezi în această perioadă!

“Curățarea în profunzime a tenului este esențială pentru un ten sănătos și luminos. În plus, hidratarea rămâne la fel de importantă și în sezonul cald,” explică Nicoleta Ion, Trainer Repechage România

Iată care sunt cele 3 produse esențiale pentru vară!

Folosește o mască pentru curățarea porilor

“În această perioadă este foarte important să acorzi o atenție specială curățării tenului. Optează pentru o mască care permite porilor eliberarea excesului de sebum și curățarea lor în profunzime. Mizează pe o formulă care conține ingrediente benefice (argila caolin, vitamina C sau acidul salicilic) ce exfoliază delicat pielea și ameliorează aspectul porii dilatați,” recomandă Nicoleta Ion.

Alege un fond de ten mineral

“Vara, temperaturile sunt mai ridicate și există riscul ca fondul de ten să se transfere ușor. Alege un produs cu o acoperire ușoară, care nu încarcă tenul și este rezistent la transfer.  Poți opta pentru un BB cream sau un CC cream, cu o formulă light. Dacă vrei un fond de ten, alege unul mineral! Fii atentă ca acest produs să conțină factor de protecție și ingrediente hidratante precum extractul de alge marine sau antioxidanți,” atrage atenția specialistul Repechage.

Nu uita să aplici un ser de față pentru un boost de hidratare

“Persoanele care au tenul gras sau mixt au tendința să nu folosească zilnic crema hidratantă, mai ales în această perioadă. Este o mare greșeală! Nu ar trebui să sari nicioadată peste acest pas. Este recomandat să introduci în rutina ta un ser de hidratare, cu o formulă lejeră.  Serumul este esențial pentru a targeta nivelurile mai profunde din piele. Un astfel de produs previne deshidratarea pielii și previne apariția liniilor fine,” spune Trainerul Repechage România.

Include aceste trei produse în rutina ta de îngrijire și tenul tău va fi pregătit pentru un bronz perfect!

Preț recomandat C-Serum Repechage: RON 170

My title page contents