Frumusetea este intretinuta cu o ingrijire cosmetica adecvata, care satisface nevoile constante ale pielii noastre. “Tenul este zona cea mai expusa si cea mai sensibila la dinamica factorilor externi, de aceea este foarte important sa respecti cu regularitate cativa pasi mici, dar eficienti –  deja consacrati –  pentru ingrijirea tenului.””, ne explica Diana Marandiuc, Trainer Naturys Romania.

 

  1. Acest proces de ingrijire zilnica cuprinde atat etapa de curatare a pielii, cat si etapa de hranire a acesteia. Fara o curatare adecvata, executata cu produse cosmetice corespunzatoare, nu putem vorbi de o reusita la etapa de hranire si hidratare a pielii. Prin urmare, primul produs cosmetic indispensabil pentru curatarea tenului, care nu trebuie sa lipseasca niciodata din casa, este Laptele demachiant. Sugestia noastra? Essential Lapte Demachiant Tonic 2 in 1 de la Naturys Romania.

Recomandat este ca acest produs demachiant sa aiba un pH apropiat de cel al pielii noastre, ca sa nu distruga filmul hidrolipidic al pielii. Rolul acestui produs cosmetic este sa curate fata de impuritati, machiaj, toxine si sebum in exces. Emulsionantii fini de origine vegetala face ca produsul demachiant sub forma de emulsie sa aiba si un efect de hidratare in timpul procesului de demachiere.

  1. Al doilea produs care defineste etapa de ingrijire este Crema hidratanta. Rolul acestui produs aplicat pe fata, dimineata, este sa hidrateze si sa protejeze pielea in profunzime. Aceasta ar trebui sa contina ingrediente functionale care sa asigure refacerea filmului hidrolipidic, reusind sa impiedice procesul de evaporare a apei si sa mentina in piele nivelul necesar de hidratare. Noua ne place Crema hiper-hidratanta din Colectia de Hidratare de la Naturys.

 

  1. Pe langa aceste doua tipuri de produse cosmetice enuntate mai sus, mai trebuie sa avem acasa si un produs care sa asigure o protectie a pielii impotriva razelor UVA/UVB. Motivul? E important sa aplicam creme cosmetice cu SPF ( 30-50 SPF) atat vara, cat si in celelalte anotimpuri ale anului. De ce? Pentru ca o piele care nu a fost protejata de radiatiile solare se va rida mai repede, isi va pierde din elasticitate si, cu siguranta, va fi mai deshidratata. Foto-imbatranirea este o realitate si ar fi cazul sa constientizam acest lucru. Radiatiile ultraviolete distrug colagenul si provoaca acumulari de elastina. Recomandarea specialistului? Crema pentru regenerarea celulara 365 zile de la Naturys.

 

My title page contents