Natura are daruri minunate pentru sanatatea noastra. Trebuie doar sa fim deschisi si sa le accesam. Sovata este un loc unde ii poti da un restart corpului tau. Este excelenta pentru odihna, reabilitare si cresterea imunităţii organismului. Iata trei motive pentru care ar trebui sa o incluzi in lista ta de destinatii de vacanta.

  1. Lacul Ursu este unul dintre motivele pentru care trebuie sa ajungi la Sovata. Datorita salinitatii sale ridicate, de 300g/l la adancime, mai este denumit si Marea Moarta a Transilvaniei. Apa sarata este acoperita de un strat de 10-15 cm de apa dulce provenita din precipitaţii. Acest strat actionează ca o bariera termica, concentrand razele solare asemenea unei lentile pana la o adancime de 2 metri. Fenomenul se numeste heliotermie.
  2. Tratamentul cu apa sarata si namol sapropelic. Acestea au efect intens antiinflamator si de diminuare a durerilor, atat imediat cat si pe termen de 3-6 luni posttratament. Cu ajutorul lor pot fi tratate afecţiuni cronice: locomotorii, ginecologice, respiratorii, neurologice şi dermatologice.

 

  1. Terapiile SPA. La Danubius Health Spa Resort poti alege dintr-o gama variata de masaje – masaj terapeutic, masaj revigorant, masaj de relaxare, masaj cu role fierbinti, masaj cu perie uscata, masaj plantar, masaj Dolce Vita, masaj cu pietre vulcanice, impachetari, bai aromatice si tratamente faciale.

 

 

 

My title page contents