Sebastian Professional este etalon al creativitatii in materie de hairstyling. Originalitatea fara limite si curajul de a experimenta reprezinta o constanta de-a lungul celor 3 decenii de existenta. Unicitatea ce caracterizeaza fiecare din formulele produselor, iti da libertatea sa incerci in permanenta. Uite cum faci ca sa obtii o coafura cu miscare naturala

Stylixir, din linia Flow, este un produs pentru coafat care integreaza si ingrediente create special pentru ingrijirea parului. Formula sa foarte usoara, non- grasa, aproape ca se topeste pe firul de par, astfel incat acesta sa poate imbraca orice stil. Cu ajutorul sau obtii bucle fluide sau o miscare lejera in par. Este foarte hidratant fara sa incarce parul.

„Daca vrei in primul rand un tratament leave-in de hidratare, dar care sa-ti dea si o usoara sustinere a miscarii in par, trebuie sa foloseşti Stylixir. Ceea ce este minunat este faptul ca parul ramane maleabil, viu” ne sfatuieste Arabella Zadic, Design Team Sebastian Professional România.

 

Pret: 92 lei

 

 

 

 

 

My title page contents