4 obiceiuri care te vor ajuta sa treci prin perioadele grele din viata ta

4 obiceiuri

Viata este grea uneori. Fiecare dintre noi se confrunta cu pierderi. Oameni dragi pleaca de langa noi, anumite etape se incheie sau scapam oportunitati printre degete. Oricine a trecut prin asa ceva. Iata 4 obiceiuri care te vor ajuta sa treci prin perioadele grele din viata ta.

 

Insa momente de acest gen ne testeaza sufletul, puterea interioara si de aceea pot fi adevarate oportunitati de crestere interioara. Cand trecem prin situatii grele, avem nevoie sa ne luam puterea de undeva. 4 obiceiuri sanatoase te vor ajuta sa o gasesti.

1. Priveste in interior.

Indiferent de cat de grea si de dureroasa este situatia prin care treci, ramai conectata cu propria persoana. Ceea ce se intampla in exterior poate fi atenuat, atunci cand ne intoarcem in interior si ne gasim forta. Cand devii constienta de faptul ca fericirea nu sta in circumstantele din exterior, ci in interiorul tau, iti va fi mai usor sa treci peste necazuri.

2. Fii deschisa.

Fiecare dintre noi isi doreste sa se apare, dar si durerea face parte din realitatea vietii. Poti incerca sa respingi manifestarea unor sentimente precum furia, singuratatea, durerea, insa pana la urma acestea vor gasi o cale sa iasa la suprafata. Este mai bine sa fii blanda cu tine si sa fii deschisa in a accepta lucrurile asa cum vin.

3. Nu totul ti se cuvine.

Doar pentru ca avem parte foarte des de anumite lucruri, ne face sa credem ca sunt firesti si este normal sa fie ale noastre. Cand iti dai seama ca te plangi mai mult decat manifesti recunostinta, intoarce-te la lucrurile simple si multumeste pentru ele. Viata insasi este un dar minunat. Nu uita acest lucru. Mediteaza asupra lucrurilor minunate din viata ta si vei vedea ca sunt o multime.

4. Usureaza-ti calatoria.

Este greu sa duci suferinta de unul singur, insa aceasta se poate dovedi cel mai bun aliat al tau in cautarea de sine. Fa pace cu tine si cu trecutul, si fa loc pentru compasiune si blandete in viata ta, care te vor ajuta in cele mai neasteptate moduri.

Cum ar fi daca, in loc sa te straduiesti ca viata sa se desfasoare intr-o maniera sigura, in acord cu modul in care ai decis tu, sa renunti la orice asteptare si sa iti doresti sa fii fericita si atat? Imbratiseaza fiecare aspect al vietii cu multa iubire si calatoria ta va fi mult mai lina.

 

Articol inspirat de livepurposefullynow.com

 

My title page contents