5 Metode de relaxare pentru mame. Idei ideale pentru weekend

metode de relaxare pentru mame

Orice femeie își dorește să aibă cel puțin câteva clipe de relaxare pentru ea. Tratamentele de înfrumusetare acasă sau la spa, sesiunile de shopping sau o cină cu soțul tău, oricare dintre aceste metode de relaxare pentru mame este ideală în weekend!

Pentru că puțină deconectare nu strică niciodată, am pregătit o listă cu activități relaxante, pe care le poate face orice femeie dacă vrea să își reîncarce bateriile. În weekend îi poți ruga pe bunici, pe soțul tău sau pe sora ta să stea cu cel mic, în timp ce tu te bucuri de câteva ore pentru tine!

Iată 5 metode de relaxare pentru mame pe care le poți încerca:

Mergi cu cea mai bună prietenă la o sesiune de shopping – dacă tot a venit primăvara, este momentul ideal să îți reînoiești garderoba. Sun-o pe cea mai bună prietenă și mergeți împreună prin magazine să căutați cele mai potrivite piese pentru noul sezon. Mai mult decât atât, după ce faci cumpărături pentru tine, poți alege și pentru cel mic o jucărie sau o hăinuță de primăvară.

O zi la spa – una dintre cele mai eficiente metode de relaxare, pentru orice femeie este o zi de răsfăț la spa. Îl poți lăsa pe soțul tău să stea cu cel mic și să pregătească cina, în timp ce tu mergi să înoți, să îți faci un tratament facial sau să optezi pentru un masaj. Programează-te din timp la un Spa din orașul în care locuiești și anuntă-i pe membrii familiei, astfel vor știi când să nu te deranjeze.

Un film sau o carte – dacă cel mic doarme, bucură-te de cele câteva momente de liniște și optează pentru o activitate relaxantă. Poți citi cartea preferată în timp ce te uiți la bebe cum doarme, sau te poți uita la filmul pe care l-ai îndrăgit cel mai mult.

O baie cu spumă – pentru weekend este o idee simplă și chiar eficientă, mai ales dacă vrei să fii cât mai aproape de copilul tău. În timp ce micuțul doarme alături de soțul tău, pregătește-ți o baie cu spumă și uleiuri aromate care să te revigoreze și să te relaxeze. Mai mult decât atât, poți lua cu tine în cadă și cartea ta preferată.

O masă în oraș cu prietenele sau cu soțul tău – o altă opțiune bună pentru weekend este o ieșire în oraș, alături de adulți. Te poți întâlni cu cele mai bune prietene și mergeți în cafeneaua voastră preferată sau poți ieși la o cină romantică împreună cu soțul tău.

 

 

 

My title page contents