5 moduri in care sa te iubesti pe tine

Uite 5 moduri in care sa te iubesti pe tine mai mult. Mai bine. De ce? Pentru ca, un n lucru important, pe care multe femei il uita, este ca trebuie sa se puna pe primul loc pentru a putea avea grija si de altii. Cum faci asta? In primul rand acordand atentia cuvenita propriei persoane.

 

Sa te iubesti mai mult nu inseamna doar sa iti rezervi timp pentru a-ti face parul, unghiile sau pentru a citi. Este despre a trai o poveste de iubire cu propria persoana. De ce tocmai o poveste de iubire? Pentru ca atunci cand iubim pe cineva, tratam acea persoana foarte frumos. Cum ar fi sa procedezi asa si cu tine?

Vorbeste-ti frumos!

Unui iubit i-ai spune cuvinte frumoase, din inima. Vorbeste-ti si tie in aceeasi maniera. Pentru inceput, observa dialogul interior pe care il porti cu tine insati si constientizeaza lucrurile negative, pe care ti le adresezi. Nu te mai certa singura!

Asculta-te!

Asculta ce are corpul sa-ti spuna. Are nevoie de miscare? Sau poate de un somn odihnitor? In semn de respect pentru tine, da-i ce are nevoie. Modul in care te simti in exterior, spune foarte multe si despre cum se simte sufletul tau. Corpul este un semnalizator foarte bun a nevoilor noastre emotionale. Este important sa il ascultam si sa actionam in consecinta.

Protejeaza-te!

Evalueaza relatiile din viata ta. Vezi care sunt cele care iti aduc suport real si care sunt cele toxice, care iti fura energia sau te induc intr-o zona de energie negativa. Fii curajoasa si desparta-te de persoanele din viata ta, care iti aduc deservicii pe plan emotional.

Iarta-te!

Viata este mai usoara, atunci cand ne eliberam de sentimentele de vinovatie. Ai gresit? E ok! Toti gresim. Aduna-te si lasa totul in trecut. Mergi mai departe cu sufletul deschis.

Rasfata-te!

Ce iti da o stare buna? O haina? Un masaj? Un drum la coafor? Spune DA acestor lucruri si bucura-te de ele la maxim.

NU UITA! Cu cat tu te vei iubi mai mult, cu atat mai multa dragoste vei avea de oferit.

My title page contents