Noi vrem sa citim impreuna!

9 ne place sa citim! Si va invitam si pe voi, cu mic, cu mare, sa citim impreuna! Sambata, 9 aprilie, de la ora 11, te asteptam impreuna cu prietenii de la Editura Pandora M la evenimentul Noi vrem sa citim impreuna!

Ne intalnim in spatiul de basm special dedicat copiilor – Mansarda Librariei Carturesti Verona (Strada Pictor Arthur Verona 13-15) si ne bucuram de cartile Ziua speciala a lui Elmer (de David McKee) si Neimblanzitii – prima carte din seria Spirite-Animale, de Brandon Mull.

Citim pe roluri, ne jucam, organizam concursuri distractive (cu premii, desigur:).

Iar la finalul evenimentului, daruim tuturor copiilor cate o carte cadou. Pentru ca, nu-i asa, cartile iti sunt prieteni pe viata!

 

panda_9vremparinti_F3b

Cartile Pandora M publicate special pentru copii in colectia PanDA sunt combinatia ideala de text si ilustratie. PanDA include carti pentru prescolari, in care imaginile minunate sunt insotite de texte scurte – in proza sau versuri, dar si volume pentru elevii ciclului primar si gimnazial, fictiune de cea mai buna calitate alaturi de colectii prestigioase de cultura generala, care ii vor ajuta in dobandirea unor cunostinte vaste.

My title page contents