Vegeta Natur Condimente pentru gusturi si preferinte complete – Sa nu crezi ca noi nu stim cat de scumpe sunt toate, mai ales alimentele, si ca multi dintre noi nu ne mai permitem… extravagante. Chiar daca extravaganta numim ciorba si felul principal, ambele cu carne sau garnituri sofisticate.
Hai sa-ti spunem un secret: mancarea poate avea un gust delicios si daca nu are carne, atata vreme cat folosesti condimente de calitate. Adica poti savura o ciorba absolut fabuloasa chiar daca ea nu are deloc carne, iar gustul i l-ai dat doar folosind Vegeta Natur Gust de Gaina.
La sarbatori si momente festive, insa, friptura este vedeta. Poate mai putina decat alta data, dar neaparat la fel de bine condimentata si de aromata. Ca e la cuptor sau ca e pe gratar, carnea are mereu nevoie de magia pe care Vegeta o poate oferi: amestecuri perfect proportionate de condimente si ierburi aromate care sa o transforme intr-un deliciu culinar fara pereche. Si, din fericire, avem de toate: Avem Vegeta Natur Condimente pentru pui auriu, cu curcuma, chimen, coriandru, scortisoara, chilli, usturoi si sare de mare. Avem Vegeta Natur Condimente pentru peste, alb sau gras, oceanic sau de apa dulce, si oricum l-ai pregati fript, la cuptor sau fiert. Avem si Vegeta Natur Condimente pentru carne la gratar si Vegeta Natur Condimente pentru ceafa de porc, o combinatie de legume si condimente atent selectioanate si in ton cu retetele Mamei Natura, care va imbogati gustul natural. Iubitor de peste? Pai n-avem noi si pentru tine?! Tine! Vegeta Natur Condimente pentru peste cu usturoi, busuioc, ceapa deshidratata, frunze de patrunjel, ghimbir, rozmarin, marar, frunze de dafin… Iar langa peste merg de minune cativa cartofi aromati cu Vegeta Natur Condimente pentru cartofi. Sa nu fie de deochi! Gama nu ar fi completa, gandeste-te nitel, fara Vegeta Natur Condimente pentru carne de porc si pentru carne de miel. Si pentru orice ai gati si orice nou preparat ai nascoci, incheiem acest complet tur cuuuuuu universala Vegeta Natur. Cea care pana la urma se potriveste, si la carne, si la cartofi, si la peste. La orice preparat. Nici nu stii ce pierzi daca pana acum n-ai mancat!