6 motive ca sa ai in casa o lampa de sare

6 motive

Sarea. Pe cat este de banala, pe atat este de buna pentru sanatate atunci cand nu e pusa in mancare. Salinele, aerul de mare sunt modalitati prin intermediul carora putem profita de beneficiile sale pentru sanatate, dar din pacate nu sunt intotdeauna la indemana. Uite 6 motive ca sa ai in casa o lampa de sare.

 

Lampile cu sare reprezinta o modalitate excelenta de imbunatatire atat a starii de sanatate fizica, cat si mentala si emotionala. Pot fi integrate cu usurinta in orice decor, deoarece sunt aspectoase.

Citeste mai jos cateva motive care sa te convinsa sa iti cumperi si tu una.

Aerul din casa va fi mai curat.

Sarea are proprietatea de a filtra aerul, inlaturand praful, fumul de tigara, polenul si alte particule care il contamineaza. Aceasta atrage moleculele de apa incarcate cu particulele pe care le poarta si le absoarbe. Cand lampa este pornita, caldura pe care o genereaza elibereaza apa inapoi in aer dar pastreaza particulele poluante in interior.

Reduce simptomele alergiilor.

Pentru ca are capacitatea de a curata aerul, aceasta contracareaza si multi posibili alergeni. Aerul curat mentine starea de sanatate si te tine departe de raceli.

Te bucuri de un somn mai bun.

Lampile de sare elimina in aer ioni negativi care ii contracareaza pe cei pozitivi, ce pot ingreuna somnul. Daca ai nevoie de intuneric complet atunci cand dormi, aprinde lampa cu cateva ore inainte de culcare.

Vei avea mai multa energie.

Ionii pozitivi sunt mari consumatori de energie. Dat fiind ca lampile de sare sunt o sursa de ioni negativi este evident ca iti vei conserva mai multe resurse.

Te vei relaxa.

Lampile de sare iti imbunatatesc starea de spirit, te relaxeaza si asigura o mai buna oxigenare a sangelui. Acesta este motivul pentru care te vei concentra mai usor, vei scapa de tensiuni si chiar de dureri de cap.

Vei fi mai fericita.

Dat fiind ca la creier ajunge un sange mai bine oxigenat, va fi stimulata productia de serotonina, hormonul fericirii.

 

My title page contents