Il folosesti doar pentru depozitat si uscatul rufelor? Balconul tau poate fi (re)adus la viata. Noile produse IKEA din gama de exterior sunt special create pentru a pune in valoare chiar si spatiile mai mici de 5 metri patrati.

O masuta de luat micul dejun, un colt de citit, o mica gradina de verdeturi – ne pot face viata de zi cu zi mai frumoasa. Schimbarile mici produc efecte mari, iar specialistii IKEA ofera solutii pentru a face aceste schimbari cu investitii si eforturi minime.

 

O cercetare realizata de IKEA Romania in randul locuitorilor din Bucuresti, Ploiesti si imprejurimi arata ca 62% dintre ei au cel putin un balcon acasa, iar 86% dintre aceste balcoane sunt inchise.

Si nu ai de ce sa te temi ca-ti va rugini masura sau ca scaunul se va destrama – produsele din gama de exterior disponibila in magazinul IKEA  sunt realizate din materiale durabile, de la lemn lacuit, sticla, aluminiu inoxidabil, pana la otel cu protectie la coroziune sau plastic (polipropilenic) si plastic lucrat manual, avand aspect similar cu ratanul natural, dar cu rezistenta sporita si mai usor de intretinut.

Daca vrei sa aduci magia vara asta in balconul tau, ajuta-te de lampile de exterior SOLVINDEN  – in forma de fructe, de diverse dimensiuni si culori, sunt functionale si creeaza un efect spectaculos seara si noaptea, in timp pe ziua se transforma in adevarate elemente decorative.

Specialistii in design stiu ca textilele sunt cea mai simpla si accesibila modalitate prin care poate fi schimbat aspectul oricarei incaperi, inclusiv al balconului. Pernele TÅSINGE pentru sezut sau spatar au imprimeuri diferite fata-verso pentru un aspect diferit in fiecare zi.

Nu uita nici de pardoseala – chiar daca cei mai multi dintre noi avem gresie sau beton pe balcon, exista solutia pardoselilor RUNNER, confectionate din lemn, termoizolante si usor de taiat pe contur, pentru a putea fi adaptate in orice spatiu.
Gama de mobilier si accesorii pentru exterior din aceasta vara este disponibila in magazinul IKEA din Bucuresti, iar preturile pornesc de la 14,99 lei pentru accesorii si 49,99 lei pentru mobilier. Mai multe detalii pe http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/categories/departments/outdoor/

 

 

 

 

My title page contents