Aparate de aerosoli pentru copii: 5 variante pe care să le iei la reducere

Zilele acestea emag.ro îți oferă reduceri la aparate de aerosoli pentru copii. Noi, am făcut o listă cu cinci variante simpatice și mai ales atrăgătoare pentru copii, pe care le poți achiziționa la un preț  promoțional!

Aparatul pentru aerosoli este un ajutor de nădejde în tratarea bronșitelor, a gripei sau a răcelilor,  mai ales la copii. Mai mult decât atât, în cazul simptomelor de astm, aparatul de aerosoli te ajută foarte mult!

Atunci când cel mic suferă de afecțiuni respiratorii, ORL, sau pulmonare și nu îi poți administra aerosoli naturali, cum sunt cei de la malul mării, poți opta pentru un aparat de aerosoli, pe care să îl folosiți acasă.

Ce fac mai exact aparatele de aerosoli? Ele transformă medicamentele solide în medii gazoase. Acestea sunt inhalate în organism și au o putere mai mare în videcarea bolilor.

În această perioadă, emag.ro îți oferă pobisilitatea de a cumpăra aparate de aerosoli pentru copii, la reduceri. Descoperă în continuare variantele simpatice pe care cei mici le vor îndrăgi, chiar dacă va fi vorba de un tratament!

aparate de aerosoli pentru copii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aparat de aerosoli cu compresor Nimo by Dr. Life, preț nou – 139, 99 lei – îl poți achiziționa de aici!

aparat de aerosoli pentru copii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aparat de aerosoli portabil Laica NE 1005, preț vechi – 525 lei, preț nou – 309 lei, îl poți cumpăra de aici!

aparate de aerosoli pentru copii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aparat Aerosoli cu piston Panda, nebulizare completă, produs în Italia, preț vechi – 299 lei, preț nou – 189 lei, îl poți cumpăra de aici!

aparate de aerosoli pentru copii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aparat de aerosol cu piston compresor în formă de gărgăriță, Bremed BD 5008, preț vechi – 393 lei, preț nou – 236, 81 lei, pe care îl poți cumpăra de aici!

aparate de aerosoli pentru copii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aparate de aerosoli Philips Respironics InnoSpire, preț vechi – 376,22 lei, preț nou – 268, 99 lei, îl poți achiziționa de aici!

My title page contents