Poti atrage banii daca iti asculti corpul, Pentru ca prosperitatea si bogatia au propria lor limba. Propria lor energie.

Banii sunt energie. Si au o sursa nelimitata. Insa e important sa crezi asta.Sa fii pregatit sa lasi aceasta energie sa circule, sa vina, sa te suprinda.

Banii sunt importanti. Pentru ca ei sunt un mijloc de schimb al valorii intre oameni.Banii sunt un instrument care te ajuta in viata.

Ei nu sunt nici buni si nici rai. Sunt ceea ce decizi tu ca sunt.

E important sa ai in vedere ca banii conteaza, insa nu e nevoie sa te temi de ei. Nu e nevoie sa te indragostesti de ei.

E important sa ii apreciezi. Sa tii cont de ei. Sa fii constient de valoarea lor si de ce iti pot oferi.

Nu te teme sa vorbesti despre bani si despre starea ta financiara. Nu face din bani un secret sau o rusine, pentru ca alungi energia de acolo. Fii liber si scapa de constrangeri.

Ale tale, ale parintilor tai, ale prietenilor tai. Ideile si precomceptiile aduc uneori cu ele comportamente limitative. Oare ce cate ori i-ai auzit pe ai tai spunand „banii nemunciti nu stau la tine”, „saracul tot sarac moare” si alte drame de acest fel. Nu ti le seta drept legi care sa iti guverneze viata.

Si apoi, oricat de aberant ti s-ar parea, banii se manifesta daca ii chemi. Daca gandesti pozitiv in ceea ce ii priveste.

Frica de saracie atrage saracia. Gandurile despre lipsa de fonduri pentru facturi o sa ii aduca exact asta: lipsa banilor.

Schimba-ti gandurile si planteaza seminta succesului si a bogatiei in sufletul si creierul tau. Foloseste afirmatii care sa iti schimbe optica si starea. Pune in practica legea atractiei si vezi-ti de treaba. Universul va avea grija de toate detaliile si o sa vezi ca iti vei indeplini scopurile.

 

AFIRMATII CARE SA TE AJUTA SA ATRAGI BANII IN VIATA TA ( e nevoie sa le rostesti de min 10 ori pe zi). Surse: Louise L Hay, Wayne Dyer, Dr Northrup.

Afacerea mea e prospera

Banii vin cu usurinta catre mine

Veniturile mele cresc constant

Sunt inconjurat de abundenta

Traiesc in abudenta

 

My title page contents