Biscuiti cu nuca, mere si cocos. Biscuiti deliciosi, parfumati si fara gluten. Biscuiti pentru orele diminetii si pentru orele dupa-amiezii. Biscuti pentru copii frumosi si adulti sanatosi.
INGREDIENTE Biscuiti cu nuca, mere si cocos
- 100 de grame faina de cocos
- 150 de grame faina de nuci
- 100 de grame faina de orez
- 100 de grame de xylitol sau sirop de agave
- o lingurita de agar agar
- jumatate de lingurita de vanilie
- 4 oua bio
- 250 grame de mere rase
- 50 de grame de fulgi de cocos
- 50 de grame de nuca rasa
- un praf de copt fara gluten
- 200 ml de lapte de orez
- un varf de cutit de sare
MOD DE PREPARARE Biscuiti cu nuca, mere si cocos
- Amesteci faina de nuca cu cea de cocos si cea de orez. Adaugi apoi vanilia, agar-agar-ul si praful de copt.
- Pasul urmator: mixeaxa cu fainurile nuca rasa si cocosul.
- Pune in vasul mixerului ouale, marul ras, xylitolul, laptele si sarea si mixeaza bine pana obtii o compozitie cremoasa.
- Acum, ia cu lingurita sau daca vrei perfectiune – cu tubul de patiserie – compozitia si pune-o in tava de copt ( tapetata cu hartie) forme ca niste banuti.
- Incalzeste cuptorul la 170 – 180 de grade.
- Da tava la cuptor pentru 20 de minute si apoi lasa la racit.
- Savureaza cu elan si sanatate!
Sursa foto: Pinterest