IA - Boho urban made in Romania

IA – Boho urban made in Romania. Traieste si respira romaneste. Alege romantismul unei bluze boho chic de inspiratie traditionala. O ie moderna.

 

O ie a bunicii declinata intr-un model al zilelor noastre. Maneci largi. Aer flu, flu. Matase, in, vascoza. Imprimeuri vintage si modele ultra feminine. Vezi mai multe in magazinele La Femme sau online pe www.lafemme.ro.

Spune drept, tu ai vreo ie in garderoba ta? Fie ea clasica sau moderna? Acea minunata bluza mereu fashion, mereu en vogue, dar totusi atat de chic si de periculos de fermecatoare?

Boho urban made in Romania

O bluza care povesteste despre Romania si povestile ei de dor?

Daca mai demult, ia buncilor era croita cu drag din  panza alba de bumbac, din in sau din borangic, azi ia e conectata la modernitate. Ea tine pasul cu marile defileuri de moda. Si imprumuta din texturile moderne. Uneori pastraza din broderia motivelor populare romanesti, alteori nu. Uneori ramane impodobita cu margele sau paiete, alteori e simpla. Pura.

Ie pura

Dar, in esenta bluza ie traieste prin elementele sale de baza. Cele care care i-au dat personalitate. Prin umarul cazut, prin „incret si prin altita”. Prin aerul sau divin si prin spritul care invarte hora romaneasca.

Daca si tu vrei sa te simti o femeie plina de energie si magie romaneasca, da un click pe www.lafemme.ro.

 

My title page contents