Brownie. Dulciuri tradiționale americane delicioase.

Brownie. Dulciuri tradiționale americane delicioase.

Brownie. Dulciuri tradiționale americane delicioase. Au ciocolată și sunt atât de bune încât pot fi personalizate, dupaă gust, cu fructe uscate, dar și cu pere și mere, de exemplu.

Dacă vrei să le faci și mai închise la culoare și mai pline de ciocolată, le poti îmbogăți cu fulgi de ciocolată neagră.

 

Brownie

Porții: 4 persoane

Preparare: 10 minute

Coacere: 40 de minute

Ai nevoie de:

3 ouă

150 g de zahăr

100 g de unt

100 g de ciocolată neagră

120 g de făină 00

30 g de cacao neîndulcită

8 g de praf de copt

50 ml de lapte

1 păstaie de vanilie

fructe uscate (alune, nuci, migdale), după gust

sare după gust

zahăr pudră după gust

Pregătești brownie așa:

Pentru a pregăti brownies – urile, începe prin a încălzi cuptorul la 180 ° C în modul static. Pune – într-un vas la bain – marie sau în cuptorul cu microune – untul tăiat cubulețe și ciocolata și lasă să se topeasca totul.

Bați ouăle împreună cu zahărul pentru cel puțin 5 minute, până devin ușoare și pufoase. Adaugi păstaia de vanilie și un praf de sare.

Adaugi amestecul de ciocolată și unt topit și răcit peste ouăle bătute și amesteci bine.

Separat, amesteci cacaua, praful de copt și făina. Cerni totul și le adaugi în amestec alternand cu laptele.

Adaugi o mână de nuci după gust (de exemplu, nuci, alune, migdale, fistic sau alune). Amesteci bine.

Ungi cu unt și tapetezi cu făină o tavă pătrată cu latura de 20 cm. Torni amestecul înăuntru, nivelezi și se decorezi cu alte fructe uscate.

Cocii brownies-urile în cuptorul încins, timp de 35 până la 40 de minute. Faci testul cu scobitoarea pentru a verifica dacă s-a copt aluatul. Când e gata copt, lăsă compoziția să se răcească puțin, înainte de a o scoate din formă.

După ce s-a răcit complet, taie prăjitura în cuburi. Stropește cuburile cu zahăr pudră înainte de servire.

De reținut! Aceste prăjiturele își păstrează parfumul într-un recipient etanș, timp de cel puțin 4 zile.

My title page contents