Bucle perfecte – chiar și în apă sărată

Cum iar e rost de câteva zile libere, ne bucurăm de evadare. De bălceală la mare. La noi sau pe la vecini. Și eu și tu știm că apa sărată este vindecătoare și magică, că detoxifiază, dar mai știm stiu și că acțiunea ei asupra părului nu este deloc benefică.

 

Află că, în funcție de apa pe care o folosești atunci când îți speli sau îți îmbăiezi părul. Acesta poate fi elastic sau uscat. Apa mării are un mare conținut de sare și scoate hidratarea din păr. Rezultatul? Un păr uscat și fragil, cu o textură foarte dură și greu de descurcat. Deci, fii cu băgare de seamă la bucle, mai ales că părul ondulat natural sau creț este prin definiție un păr uscat.

Bucle perfecte – chiar și în apă sărată

Șederea la mare poate aduce cu sine un grad de uscare a firului de păr. Concluzia? Va fi din ce mai greu să îți păstrezi buclele elastice și definite.

Cum își păstrezi buclele perfecte la mare?

După baile cu sare, e imperios necesar să îți clatesti parul!  “De asemenea, de mare ajutor îți sunt loțiunile de protecție solară special create pentru păr. Recomandarea mea? Folosește un șampon și un tratament-mască de hidratare (SEBASTIAN Hydre Shampoo & Treatment) sau de reparare (SEBASTIAN Penetraitt Shampoo & Conditionner), în funcție de structura firului de păr. De ce? Ca să readuci hidratarea și restructurarea la un nivel normal, ca să îți ajuți buclele să își reia  forma naturală, firească” ne explică Arabella Zadic, Brand Ambassador SEBASTIAN Professional.

Un alt produs benefic pentru un păr ondulat? Crema Potion 9 sau varianta light, care se pulverizează. Produsul conține un cocktail miraculous de 9 uleiuri prețioase care oferă firului de păr protecția și hidratarea necesare, chiar în profunzime. Rezultatul? Parul redevine mătăsos și își păstrează culoarea.

“Utilizează produsul sub formă de cremă să fie utilizat pe un fir de păr mai gros, poros și rebel, pe când SEBASTIAN Potion 9 Lite pentru un fir subțire, fin și fragil.”, punctează Arabella.

Bucură-te de ultimele zile de vară! Protejează-ți părul și mizează pe bucle frumoase!

 

 

My title page contents