Bufnita Nemi

Vineri, 18 noiembrie, la Targul de Carte Gaudeamus, bufnita Nemi invita copiii la evenimente speciale dedicate lor si inspirate de cele mai noi carti ale editurii Nemi. Toate la standul Nemira din Pavilionul Central. 

Copiii si parintii vor gasi la standul Nemi cartile ideale de sub sub brad: de la carti ilustrate pentru cei mici, la romane fantasy pentru pustani. Iepurasul Matei se intoarce cu aventuri in Craciun fericit, Matei si Ajutor, Matei! O fantoma! Povestile clasice ale copilariei apar in colectia Basmul de buzunar, cu ilustratii facute de tineri artisti romani. Tinerete fara batranete si viata fara de moarteSarea in bucateUrsul pacalit de vulpeMuzicantii din BremenAladin si lampa fermecata.

Gregor pamanteanul

Pentru cei care citesc deja romane, la stand ii asteapta Gregor pamanteanul – primul volum din seria Cronici din subpamant, scris de Suzanne Collins. Tot ea este autoarea faimoasei serii Jocurile foamei, precum si volumul al doilea din seria Neimblanzitii – Atacul roiului, de Jacob Grey.

Un baiat numit Craciun

Iar cea mai mare surpriza a targului este Un baiat numit Craciun, de Matt Haig, ilustrat de Chris Mould. O carte minunata care va aduce magia Craciunului cu povestea baietelului care va deveni Mos Craciun.

Evenimente vineri, 18 noiembrie, la standul editurii Nemira

De la 10.30 are loc o lectura interactiva din basmul Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, interpretata de actritaTeatrului Ion Creanga, Cornelia Pavlovici.

De la 10.45 copiii vor lua parte la un atelier creativ de desen cu ilustratoarele Alexa Udriste si Adriana Oprita-Gheorghe, doua dintre artistele care au ilustrat cartile din colectia Basmul de buzunar.

De la 11.30 copiii vor avea ocazia sa citeasca impreuna cu scriitorul Iulian Tanase din cartea Un baiat numit Craciun, de Matt Haig.

 

 

My title page contents