Simona Dragomir are o reteta de fericire si imunitate

Simona Dragomir

Simona Dragomir e una de-a noastra. Mereu alearga, mereu in toata directiile, insa mereu senina si cu zambetul pe buze. Insa, Simona Dragomir are o reteta de fericire si imunitate despre care vorbeste deschis si din toata inima.

 

Pe Simona o poti asculta in fiecare zi la Itsy Bitsy, la “Traieste sanatos cu Simona”. Apoi, o poti vedea la TV, pe Facebook sau o poti admira si te poti intreba ca si mine. Oare cum reuseste? „Este frumos… Deloc usor, dar atat de bine….Si apoi, nu stiu cat de bine reusesc… Poate ca cel mai bine ar fi fost sa va raspunda sotul meu, Rares!”, admite ea.

Mamele au nevoie de fericire

„Cred ca daca femeia este fericita, implinita, atunci copiii vor avea o mama fericita, iar daca mama este fericita, toata familia este fericita. Incerc sa pastrez si eu echilibrul. Cred, sincer,  ca secretul consta in faptul de a intelege si accepta ca azi esti poate mai mult mama, maine poate mai mult femeie, iar poimaine, situatia se poate schimba, ca apoi din nou sa revina.”

Simona are doi copii frumosi: Marc si Rebecca. Un sot. O casa. Si mai multe joburi printre care jongleaza cum poate ea mai bine. Si stilul ei de viata ii place la nebunie.

 

Simona Dragomir

Simona Dragomir

Cum sunt zilele ei?

Zilele „pline” imi plac cel mai mult. Incep dis-de-dimineata, ca la 10.00 sa fiu gata de directul meu de la Antena 1, „Buna dimineata, Sanatate!”. Apoi ies la filmare pentru urmatoarea mea pastila de sanatate de la Antena 1.

Dupa care, ajung in radio, la Itsy Bitsy, in jur de ora 13.00-14.00. Ce bine ca aici avem bucatarie proprie, unde doua doamne dragute ne rasfata cu multe feluri de mancare! Dupa ce mananc, intru fericita la inregistrarile audio pentru emisiunea mea „Traieste sanatos cu Simona”, difuzata la Itsy Bitsy. Dupa cateva emisiuni audio inregistrate, de cele mai multe ori, plec apoi la filmari pentru variantele video ale emisiunii. Daca termin in timp util, il iau pe Marc de la after school si apoi acasa. Daca nu ajung la timp, noroc cu Buni (mama mea) si cu Rebecca, se duc ele si il iau pe Marc.

Odata ajunsa acasa, urmeaza treburile pe care orice femeie maritata le face si nu le mai enumar, le stim atat de bine. Acestea sunt zilele mele pline, care imi incarca pur si simplu bateriile! „, admite invitata noastra.

Reteta de imunitate

Cum Simona e mereu pe langa specialisti in sanatate, medici si terapeuti, am intrebat-o daca are vreun as in maneca in ceea ce priveste imunitatea copiilor. Daca are vreun truc innovator de care se foloseste.

“Incercam sa mancam cat mai multe fructe si legume, iar copiilor le dau supliment de vitamina C. Am noroc ca Marc si Rebecca au o imunitate destul de buna. Cred ca a contat si faptul ca i-am alaptat destul de mult timp (pe Marc pana la 3 ani si jumatate, Rebecca are acum aproape 3 ani si inca mai vrea tzitzi).”, adauga Simona.

 

 


 

 

My title page contents